Постапки за отстранување на уроците – кои методи да се применат

Кои се различни методи може едно лице да ги примени за отстранување на уроците

Овие едноставни постапки можебе се непознати, но тие можат да се спроведат од било кој со едноставно следење на методологијата објаснета во детали. За ова не треба да се оди кај некој специјалист на ова поле, како на пример кај духовен исцелител. Тие воглавном како заштита од уруци даваат работи како што се нараквици, приврзоци итн. да ги носи лицето кое е урочено или е под влијание на црна енергија.

Постојат различни методи кои може едно лице да ги примени за да ги отстрани злонамерните фреквенции или црната енергија која малтретира една личност. Следниве се различните типови на методи, состојките и нивните комбинации кои се користат во методите:

 

1-MKD-Salt-and-Mustard

 

 

 

 

 

 

Ве молиме кликнете на линковите подолу за зголемена форма на сликите:

Морска сол

Семе од синап

 

2-MKD-Salt-Mustard-Chilli

 

 

 

 

 

 

(Се е исто како во Метод : 2 – освен што солта и семето од синап не се вклучени)

3-MKD-Chilli4-MKD-Coconut5-MKD-Alum