Цртежи засновани на суптилното знаење на видови духови (демони, ѓаволи, негативни енергии, итн.)

<< Претходен
Цртеж 2 од 3
MKD-Ghost-type-2--upd

Ова е цртеж заснован на суптилното знаење на суптилниот волшебник, дух од висок ред, која го запосденал Др. Дата. Тој беше главната причина зад симптомите прикажани од страна на Др. Дата. Симптомите вклчуваа тежина на телото, отежнати забавени движења, интелектуално уназадување, отежнато зборување, итн. Еден интересен факт е дека Др. Дата во текот на неговото детство често доживувал кошмари на змија која го прогонува. Често се будел облиен со пот и ќе видел дека мокрел во креветот.

Ве молиме, прочитајте зошто постои заштитна рамка околу горе наведениот цртеж заснован на суптилното знаење на дух?