Сексуално малтретирање

Духот извршува сексуално малтретирање додека нeговата жртва спие

Цртеж 1 од 1

MKD-sexual-molestation

Понекогаш жените доживуваат дека се малтретирани или силувани од страна на негативен ентитет. Претходниот цртеж заснован на духовното знаење прикажува еден таков случај. Една од трагателките по пат на своето шесто сетило, имаше визија за тоа што всушност се случило и тоа го нацрта.

Во овој случај суптилен јасновидец (мантрик), моќен дух од високо ниво, седи врз жената и ја пренесува врз неа својата црна енергија. Тој страствено ги гледа нејзините гради и ја милува. Кога жената влегува во длабок сон, тогаш моќниот дух ја силува. Околината во тој момент е презаситена од притисокот на црната енергија и сексуалните мисли. Ова беше објаснувањето за чувството на исцрпеност и болки во слабините, кои што жената ги имаше после тоа.

Ве молиме да го прочитате нашиот напис за тоа: Зошто околу цртежите за духовите, засновани на духовното знаење има заштитна рамка?