Not : Bu vaka incelemesinin arka planını ve bu olayların özellikle SSRF’te neden meydana geldiğini anlamak için lütfen – Dehşet Verici Doğaüstü Fenomenlere Giriş başlıklı yazıyı okuyunuz.
Bu, hayaletlerin (iblisler, şeytanlar, negatif enerjiler vb.) saldırısı sonucu giysilerde kendiliğinden deliklerin oluşmasıyla ilgili bir vaka incelemesidir. Olay, Dr. Athavale Hazretleri’nin rehberliğinde manevi uygulama yapan bir arayışçı olan Bay Prithviraj Hazare tarafından deneyimlenmiştir. Aşağıda, Temmuz 2003’te başına gelen olayların akışı yer almaktadır.

Hindistan, Mumbai’ye yaptığım bir gezi sırasında çizgili bir pijama takımı satın aldım. Yaklaşık bir hafta sonra, Hindistan, Goa’ya döndüğümde, pijamayı ilk kez uyurken giydim. Sabah kalktığımda, pijama altlığında büyük, açık bir delik görünce şok oldum. Deliği daha fazla incelediğimde (yaklaşık 4-5 cm çapındaydı), deliğin kenarlarının elimde toz haline geldiğini fark ettim. Etrafta herhangi bir kumaş parçası veya izi aradığımda hiçbir şey bulamadım. Yatakta en ufak bir kumaş parçası bile yoktu. Bunu gerçekten çok garip buldum ve kaldığım yeri paylaştığım 6-7 arayışçı da deliğe inanamayarak baktı. Aklımıza gelebilecek hiçbir mantıklı nedeni yoktu.
Bunu SSRF’deki süptil departmana gösterdiğimde, üzerinde bir süptil okuma yaptılar ve bunun negatif enerjilerden kaynaklandığını doğruladılar.
2010 yılında pijama üzerinde tekrar bir süptil okuma yapıldığında, pantolonda oluşan delikten yayılan sıkıntı verici titreşimlerin arttığı tespit edildi. Bunun iki nedeni vardı :
- Negatif enerjiler tarafından pijamadaki delikte oluşturulan siyah enerji merkezi yıllar içinde güçlenmişti.
- Bunun yanı sıra, çağların değişmesi nedeniyle dünya bir alacakaranlık dönemindedir. Negatif enerjilerin faaliyetlerindeki artış katlanarak çoğalmış, çevre üzerinde manevi açıdan zararlı bir etki yaratmıştır. Bu durum, zaten negatif enerjilerden etkilenmiş çeşitli eşyalardaki siyah enerjiye katkıda bulunmaktan başka bir işe yaramamıştır.