Trenutno povlačenje hroničnog osipa primenom Gomutre (pročišćenog kravljeg urina)

SSRF objavljuje ove studije slučajeva u nameri da našim čitaocima da usmerenje i pomoć u vezi sa problemima koji nastaju na fizičkom i/ili psihološkom nivou, ali čiji glavni uzrok može da bude u duhovnoj dimenziji. Kada je uzrok problema u duhovnoj dimenziji, primetili smo da se najbolji rezultati izlečenja postižu uključivanjem i mera duhovnog isceljivanja. SSRF savetuje nastavak lečenja fizičkih i psihičkih problema konvencionalnim medicinskim sredstvima  uz primenu mera duhovnog isceljivanja. Čitaoci mogu da primenjuju mere duhovnog isceljivanja na sopstvenu odgovornost.

 

Fiona-SSRF.jpg

Ovaj  slučaj pokazuje kako se hronični kožni osip povlači zahvaljujući duhovnim merama. Fiona Ling, po profesiji medicinska sestra iz Melburna podelila je sa nama svoje iskustvo.

Godine 2005. povremeno sam dobijala osip po celom telu. Izgledao je kao trag biča, praćen jakim svrabom. Uz to, lice mi se obilno znojilo, a usne natekle do veličine teniske loptice. Osećala sam se uznemireno, jer ni jedna mera nije delovala ublažavajuće. Jednog dana, stanje mi se toliko pogoršalo pa sam otišla u bolnicu ‘Alfred Hospital’ u Melburnu. Na odeljenju intenzivne nege su me posmatrali  i lečili  antialergijskim lekovima i steroidima. Trebalo je otprilike osam sati da se simptomi uklone, posle čega sam se osećala iscrpljeno. Prijatelj (koji je  tragalac Fondacije za istraživanje zasnovano na duhovnoj nauci-SSRFa), došao je po mene u bolnicu. Obzirom da je  video u kakvom sam stanju i  čuo šta se desilo, sugerisao mi je da bi uzrok mogao da bude duhovne prirode. Predložio je, da kada mi se sledeći put to isto ponovi, da se okupam kantom vode u koju je dodato nekoliko kapi gomutre, odnosno pročišćenog kravljeg urina. Dao mi je bočicu gomutre, da je primenim sledeći put.

 

 

Posle nekoliko dana stanje se ponovilo i punu kafenu kašičicu gomutre sam stavila u kantu vode i okupala se. Zadivila sam se kako se svrab i crvenilo ublažilo za petnaest minuta posle kupanja. Nije bilo reči  za moje olakšanje i zahvalnost  za trenutno rešenje ovog problema. Osip se  povremeno pojavljivao, a ova mera je svaki puta delovala. Kako sam kasnije shvatila, problem se javljao zbog negativnih energija, odnosno bio je duhovne prirode, a gomutra je jak lek za takve probleme. Tokom sledećih nekoliko meseci, počela sam od srca pojati Božje Ime i pojalicu Sri Gurudev Data, za probleme prouzrokovane preminulim precima. Osip se nije ponavljao, i potpuno je uklonjen bez ikakvih medicinskih lekova.