Ženski goblin (hadal)

1. Uvod

Ženski goblin (hadal) je prema svojoj duhovnoj snazi na četvrtom mjestu u hijerarhiji duhova gledajući rastućim redom. Njihova relativna duhovna snaga je 1000 u usporedbi s običnim duhom čija je snaga jedan. Pročitajte članak ‘Vrste duhova’. U današnje vrijeme je otprilike 2% svjetske populacije zaposjednuto ili je pod utjecajem ženskog goblina i tako će ostati  do 2025. godine. Budući da je manji broj ljudske populacije zaposjednut njima, tek ćemo se ukratko osvrnuti na njihove karakteristike.

 

2. Slika ženskog goblina (hadal-a)

 

Imajte na umu da je ovo tek gruba slika s obzirom da duhovi mogu poprimiti bilo kakav oblik ovisno o tome što žele postići. Također pročitajte članak  Zašto postoji zaštitni okvir oko slike duha?

 

3. Glavne osobine ženskog goblina (hadal-a)

  • Šire jaki smrad oko sebe, poput mirisa trulog jaja.
  • Općenito, utječu na osobu bez da je zaposjedaju, npr. ne zaposjedaju tijelo osobe.
  • Koristeći mantru mogu učiniti da nestane bilo što.
  • Njihov glavni zadatak je osiguravanje materijala potrebnog za bacanje crne magije, npr. kosti, lubanje itd. Materijal skupljaju za mantrike (snažnija negativna energija) i njihove rituale iskopavajući tijela na groblju.
  • Ženski goblini rade za jakhine (đakine), drugu vrstu duhova.

 

4. Duhovne mjere

  • Pojanjem Božjeg imena prema religiji rođenja ili prema savjetu Sveca ublažavaju se ometanja koja stvara ženski goblin (hadal). Pojanje bi trebalo kombinirati s višim razinama duhovne prakse poput satsanga, satseve, itd.

 

Napomena: Duhovna razina duhovnoga iscjeljitelja trebala bi biti barem 20% viša od razine duha koji zaposjeda osobu koju on pokušava iscjeljiti. Iscjeljivanje vanjskim duhovnim mjerama pruža dobrobit na određeno vrijeme. Međutim, da bi se netko riješio ovoga problema (koji nas u mnogim slučajevima prati kroz brojne prošle živote) u potpunosti, važno je raditi duhovnu praksu. To pomaže unutarnjoj akumulaciji konstantne i trajne pozitivne duhovne energije. Samo tada je moguće ostvariti trajno izlječenje. Ako kombiniramo duhovno iscjeljivanje i pojanje tijekom duhovnog iscjeljivanja, onda se problem prebrodi u kraćem vremenskom periodu.