Vještica (Chetkin)

1. Uvod

Relativna duhovna snaga vještice (Chektin) je 1000. Ovo bi bilo usporedno snazi običnog duha koja iznosi 1, na skali relativne snage. Pročitajte  članak: ‘Vrste duhova’. U današnje vrijeme, oko 2% svjetske populacije je pod njihovim utjecajem ili je zaposjednuto, što će trajati sve do 2025. godine. Obzirom da je nizak postotak svjetske populacije pod njihovim utjecajem, dali smo samo kratki popis njihovih glavnih značajki.

2. Slika Vještice (Chetkin)

Picture of the Witch (Chetkin)

 

Molimo vas, imajte na umu da je ovo samo gruba smjernica obzirom da se duhovi mogu prikazivati u svakakvim oblicima ovisno o tome što žele postići. Pročitajte i Zašto je stavljen zaštitni okvir oko slike ?

3. Glavne značajke vještice (Chetkin)

  • Neugodan miris povezan je s prisutnošću vještica (Chetkina).
  • Ljudi koji su zaposjednuti vješticama (Chetkinima), kada se  manifestiraju neprestano se smiju.
  • Vješte su u preuzimanju različitih oblika.
  • Ulaze u tijelo osobe i izazivaju nesreće. Zatim preuzmu kontrolu nad suptilnim tijelom osobe kako bi osoba radila za njih. Obučavaju ih obavljanju rituala za nagomilavanje crne energije.
  • Sposobne su u potpunosti preuzeti kontrolu nad kućom i mogu upropastiti čitavu obitelj koja u njoj živi.
  • Eksperti su u području mantre i tantre. Dobro su upućene u bacanje crne magije.
  • Rade zajedo sa najvišim tipovima duhova, odnosno sa negativnim entitetom (mantricima).

4. Mjere

  •  Duhovno pročišćavanje prostora pomoću primjerenih duhovnih mjera iscjeljivanja i pojanja određenog Imena Boga kako bi se prostor duhovno pročistio.
  • Pojanje Božjeg Imena prema religiji rođenja ili prema savjetu Sveca su mjere koje olakšavaju nelagode prouzrokovane vješticom (Chetkin). Pojanje treba biti popraćeno sa progresivno višim razinama duhovne prakse, kao što su satsangsatseva, itd.

Bilješka: Duhovna razina iscjelitelja treba biti barem 20% viša od duha koji uznemiruje ili zaposjedne osobu koja se iscjeljuje. Kada se netko iscjeljuje eksternim duhovnim mjerama osjeća se bolje neko vrijeme, no za potpuno uklanjanje ovog problema (koji u mnogim slučajevima traje tijekom mnogih života), važno je raditi duhovnu praksu i ostvariti kontinuiranu i trajnu pozitivnost u nama samima. Jedino je tada moguće trajno iscjeljenje. Ukoliko se duhovno iscjeljivanje upotpunjuje pojanjem tijekom iscjeljivanja, potrebno je kraće vrijeme za uklanjanje problema.