Utjecaj negativnih energija na ljude i objekte

1. Uvod u manifestacije i materijalizaciju negativne duhovne energije

Fundacija za istraživanje duhovne znanosti od 2000. godine dokumentira i sakuplja mnoge i različite načine na koje negativne duhovne energije mogu transformirati ljude i objekte. Prema duhovnom principu da je „suptilno moćnije od fizičkog“, istraživali smo zašto negativne energije troše značajne količine energije na fizičko transformiranje objekata kada bi puno lakše svoju energiju upotrijebile na suptilnoj razini.

2. Zašto se kod duhovno pozitivnih ljudi i objekata događaju negativne promjene?

Naučili smo iz naše galerije izloženih predmeta da predmeti koji su se spontano promijenili zbog materijaliziranja pozitivne energije, kao što su predmeti koje su koristili Sveci, Njihove stvari ili fotografije Svetaca u vlasništvu tragatelja, sadrže i emitiraju velike količine pozitivnosti. Oni stalno emitiraju sattvik vibracije Božanske svjesnosti (Chaitanya/Čaitanija) i Blaženstva u velikim količinama. Takve vibracije pročišćavaju okolinu i stoga su vrlo blagotvorne za društvo (samashti/samašti). Zbog pozitivnosti koju emitiraju ovi predmeti, uklanja se crni omotač oko tragatelja i, kao rezultat, oni su motivirani za obavljanje duhovne prakse. Sattvik predmeti su neprocjenjivi iz duhovnog ugla i zato ih negativne energije pokušavaju napasti i uništiti.

3. Kako se javljaju negativne promjene i koja je duhovna perspektiva njihovih učinaka

Negativne energije koriste svoje natprirodne moći (siddhis/sidi), akumuliranu crnu energiju i suptilne naprave (yantras/jantre) za uništavanje ili deformiranje ovih predmeta. Svrha im je napasti tragatelja putem ovako pogođenih predmeta i zagaditi okolinu.

Na fizičkoj razini ovakva se ometanja manifestiraju u obliku rupa, ogrebotina, tragova ugriza, mrlja, deformacija itd. Tragatelj koji je meta ometanja može biti pogođen njihovim djelovanjem i doživjeti ih na fizičkoj, psihološkoj i duhovnoj razini. Kako razumijemo iz osnovnog duhovnog principa da je „suptilno snažnije nego fizičko“, suptilni učinak ovakvih napada ima puno veće razmjere u odnosu na fizički učinak.

4. Duhovna perspektiva o pogoršanju negativnih promjena

Ponekad napadnuti predmet pokazuje znakove daljnjeg deformiranja. Na primjer, fotografija koja je imala nekoliko mrlja sada ih ima više ili postaje potpuno izobličena. Ovaj proces je vrlo intrigantan i tjera nas da se upitamo za razloge toga.

Važno je napomenuti da negativne energije akumuliraju više crne energije kada kontinuirano napadaju predmet. To je pokazatelj žestoke borbe između pozitiva i negativa koja se manifestira u obliku daljnjeg deformiranja predmeta. Daljnjim uništavanjem predmeta negativne energije nastoje pokazati kako su superiornije od pozitivnih, a to je znak njihovog napuhanog ega.

Glavna svrha daljnjeg deformiranja predmeta je stvoriti sumnje u umovima tragatelja ili poklonika o njihovom Svecu ili Božanstvu i na taj način im sugerirati da im nedostaje snaga. Snažne negativne energije nastoje dokazati da su one superiorne i da imaju više snage nego Božanstva i Sveci.

Napor negativnih energija usmjeren je u zaustavljanje Božanske svjesnosti i pozitivnosti koju ovi predmeti i fotografije emitiraju i konačno u njihovom potpunom blokiraju.

5. Iskustvo napada negativne energije

SSRF provodi opsežna istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti o takvim pogođenim predmetima i čuva ih za daljnja proučavanja, kao što možete i vidjeti u našoj galeriji predmeta koji se spontano mijenjaju zbog napada negativne energije.

Prije nego što pogledate galeriju, predlažemo vam da pročitate članak „Testirajte svoje šesto čulo“ kako biste imali dublje razumijevanje za suptilnu dimenziju i razmjere ovakvih napada.

Nakon što pogledate našu galeriju, ako imate nekih iskustava koja su vrijedna spomena ili ste i sami naišli na deformiranu sliku Sveca ili Božanstva ili biste željeli naučiti što raditi ako primijetite takve pojave, slobodno nas kontaktirajte putem funkcije „Postavite pitanje“ na dnu ove stranice. Možete dobiti i više savjeta o mjerama duhovnog iscjeljivanja koje se mogu primijeniti i što treba učiniti sa stvarima koje su pogođene utjecajem negativne energije.

6. Pogledajte galeriju

CRO_Gallery