Metode za otklanjanje uroka

Metoda sa alaunom (stipsom) za otklanjanje uroka

Dodatna dobrobit korištenja alauna (stipse)  je ta da osoba saznaje i vrstu ometajuće energije. Kada se zapali alaun koji se koristi u postupku, kondenziraju se čestice Raja – Tame koje se iz njega emitiraju i po njihovom obliku utvrđuje se jačina ometajuće energije.

Što vam je potrebno za izvođenje ovog postupka?

 

Method 5: What you will need for this ritual

.

 • Prvi korak: Molitva

  •  Molitvu treba izreći osoba nad kojom se izvodi postupak nakon iskazivanja naklonosti Božanstvu Hanumanu: ‘Neka urok bačen na mene (potrebno je reći vlastito ime) bude uklonjen i neka (potrebno je reći ime osobe koja izvodi ritual) ne bude pod njegovim utjecajem’.

    

    

    

    

    

  •  Osoba koja izvodi postupak  trebala bi se moliti Božanstvu Hanumanu da spriječi napade negativne energije na sebe.

    

    

   • Drugi korak: Zauzmanje pozicije

Osoba koja je pod utjecajem negativne energije i na kojoj se uzvodi postupak treba sjesti na nisko drveno postolje ili sjedište okrenuta prema istoku sa koljenima savijenim prema grudima (pogledaj sliku ispod). Dlanovi neka budu okrenuti ka gore i naslonjeni na koljena.

Method 5: Step 2 - position

 Treći korak: Izvođenje postupka

Koraci koje treba pratiti osoba koja izvodi postupak

Stati ispred osobe. Uzeti po jedan komadić alauna veličine višnje i staviti ga u dlanove (pogledajte sliku).

 

Method 5: Step 3 - alum

           Zatim stisnite šaku i prekrižite dlanove ispred sebe. Dlanovi trebaju biti prekriženi kao znak množenja.

 

Method 5: Step 3 - crossing hands

Dlanovi se trebaju pomicati od glave do stopala osobe pod utjecajem negativne energije u suprotnom smjeru i onda  dodirnuti zemlju.

Ruke su prekrižene samo na početku. Kada počnemo sa ritualom, potrebno je razdvojiti ruke i istovremeno desnu ruku pomicati  od glave do stopala u pravcu kazaljke na satu, a lijevu od glave do stopala u smjeru suprotnom kretanju kazaljke na satu.

Nakon što dodirnemo zemlju, kreće se ispočetka tj.  razdvoje se ruke i istovremeno pomičemo desnu ruku od glave do stopala u smjeru kazaljke na satu, a lijevu od glave do stopala u smjeru suprotnom kretanju kazaljke na satu.

Prilikom izvođenja postupka treba  ponavljati sljedeće ‘Neka se uroci koji su na njega bacili posjetitelji, duhovi, drveće, prolaznici i mjesta, budu uklonjeni i neka ostane zaštićen od bolesti i povreda ‘.

 

Method 5: Burning coals

 

 • Četvrti korak: Učinak bacanja stipse (alauna) na vrući čelični tanjur ili na zapaljeni ugljen

Nakon postupka baciti komade alauna na vruću željeznu tavu ili zapaljeni ugljen. Ukoliko alaun u roku od nekoliko sekundi izgori i ne poprimi nikakav specifičan oblik, to onda znači da nije bilo problema.

Ukoliko alaun ne poprimi nikakav oblik, ali nastavi dugo goriti, onda se može zaključiti da su ometajuće energije vrlo jake.

Ukoliko alaun poprimi oblik životinje ili ptice onda se može zaključiti da duh (negativna energija) muči tu osobu kroz medijum životinje ili ptice.

Method 5: Burned Alum - Crane

Ponekad sagorjeli alaun poprimi oblik lutke. To znači da je mantrik napravio sliku te osobe i radio crnu magiju koristeći sliku kao medijum.

Method 5: Burned Alum - doll

 

Ponekad se alaun (stipsa) pokaže u obliku lubanje. Ono znači da duhovi niže duhovne razine sa jakom žudnjom muče napadnutu osobu.

Method 5: Burned Alum - skull

 

Razlog zbog kojeg se alaun (stipsa) ne koristi toliko često unatoč njegovim prednostima nad drugim supstancama: Kako oblik zapaljenog alauna pokazuje o kojoj se vrsti duha radi, postoji veća mogućnost da osoba koja izvodi ritual bude napadnuta. Samo ukoliko ta osoba radi duhovnu praksu i ako je na duhovnoj razini višoj od 50%, može se boriti protiv napada duhova. Zbog toga se ovaj postupak rijetko izvodi.
 • Peti korak: Bacanje ostataka

Preostali dijelovi stipse trebali bi se skupiti u plastičnu vrećicu, dobro zatvoriti i baciti u smeće i to poslije molitve Božanstvu Hanumanu da se negativna energija u njima uništi.