Metode za otklanjanje uroka

Metoda: Sol, sjemenke gorušice i ljute papričice kao metoda otklanjanja uroka

Što Vam je potrebno za izvođenje ovog postupka?

Method 2: What you need to perform ritual

* Broj ljutih papričica koje se koriste ovisi o jačini ometanja koju osoba osjeća. Tablica koja se nalazi ispod pokazuje koliko papričica treba koristiti tijekom rituala, ovisno o snazi ometanja s kojom se osoba suočava.

Jačina ometanja

Broj ljutih papričica

Konstantna težina u tijelu, trnjenje u udovima, mučnina

tri

Uznemirenost, iznenadno znojenje, negativne misli

pet

Gubitak kontrole govora, iznenadno zamućenje vida, lučenje pljuvačke, izgovaranje ružnih riječi, suicidne misli

sedam

Nesvjesnost, manifestacija duha, misli o ubojstvu

devet

Postupak za uklanjanje uroka pomoću metode sa solju, sjemenkama gorušice i ljutim papričicama

  • Korak 1: Molitva

  • Molitva koju treba izgovoriti onaj na kome se postupak izvodi, poslije iskazivanja poštovanja Božanstvu Hanumanu: ‘Neka uroci bačeni na mene (potrebno je izgovoriti svoje ime) budu otjerani i neka (reći ime osobe koja izvodi ritual) ne bude napadnuta’.

  •   Onaj koji izvodi postupak treba se moliti Božanstvu Hanumanu kako bi se spriječilo da bude napadnut negativnom energijom.
  • Korak 2: Zauzimanje položaja

 Neka osoba koja je napadnuta negativnom energijom i na kojoj se postupak izvodi sjedne na nisku drvenu platformu sa licem prema istoku i koljenima savijenim ka grudima. Dlanovi trebaju biti okrenuti prema gore i položeni na koljena.

Method 2: Step 2 - Position

 

  • Korak 3: Izvođenje postupka

Osoba koja izvodi postupak treba stajati ispred osobe koja je napadnuta od strane negativne energije. Uzmite onoliko sjemenki gorušice i soli koliko može stati između prstiju u svakoj šaci. Što se tiče papričica, stavite jednu u lijevu i dvije u desnu šaku.

Method 2: Step 3 - sea salt, mustard seeds & chillies

Zatim prekrižite šake ispred sebe. Šake trebaju biti prekrižene kao znak množenja (X).

Method 2: Step 3 - crossing hands

Šake treba pomicati od glave do stopala napadnute osobe, u suprotnim smjerovima i zatim da dodirnu zemlju.

Ruke su samo na početku prekrižene. Kada postupak počne moramo razdvojiti ruke i istovremeno pomicati desnu šaku u smjeru kretanja kazaljke na satu, a lijevu u suprotnom smjeru od kretanja kazaljke, od glave do stopala osobe na kojoj se izvodi postupak.

Kada dodirnemo zemlju, opet počinjemo kao što je gore objašnjeno, tj. razdvojimo ruke i istovremeno pomjeramo desnu šaku u smjeru kretanja kazaljke na satu, a lijevu u smjeru suprotnom od kretanja kazaljke, od glave do stopala.

Dok se postupak izvodi treba govoriti sljedeće: “Neka uroci koje su na njega poslali posjetioci, duhovi, drveće, prolaznici, mjesto, budu otjerani i neka bude zaštićen od bolesti i povreda”.

Razlog zbog kojeg pomičemo šake i njima dodirujemo zemlju: Kada se šake pomiču kao što je opisano, uznemirujuće (negativne) vibracije su najprije uvučene u supstance koje se koriste u postupku, a dodirom o zemlju uvučene su u zemlju. Broj pokreta šakama treba utvrditi ovisno o jačini ometanja (izraženosti problema). Mantrici (negativni entiteti) uglavnom stvaraju crnu energiju u neparnim brojevima stoga se šake pomiču neparan broj puta.

 

 

  • Korak 4:

Nakon svega cjelokupan sadržaj treba staviti na vrući pladanj ili zapaljeni ugljen.