Spontana izgaranja i zapaljenja stvorena negativnim energijama više razine

1. Uvod u iskustva SSRF-a sa spontanim izgaranjima/zapaljenjima

Ako netko utipka ključne riječi ‘spontana izgaranja ljudi’ u tražilicu na internetu, naići će na mnoge stranice s interesom za događanje ovog fenomena. Postoje mnoge teorije koje se time bave. Znanstvenici su skeptični prema ovom pitanju i ne postoji sigurno racionalno objašnjenje.

U SSRF-u smo također imali nekoliko situacija gdje su se slike Božanstava i Svetaca spontano zapalile, a tragatelji bi se probudili i vidjeli kako im gori posteljina ili bi pronašli odjeću i stvari oštećenu gorenjem. U slučaju SSRF-a dogodilo se previše takvih neovisnih slučajeva (u geografski odvojenim područjima) istog tipa gdje je prijavljeno izgaranje slika, te zato ovo ne možemo smatrati slučajnošću.

Example-spontaneous-combustion.gif

Izvršili smo duhovno istraživanje ovog fenomena i ovim člankom vam predstavljamo neka otkrića poput načina kako se događa ovaj fenomen.

2. Razlog izgaranja/zapaljenja

3. Kako duhovi više razine stvaraju spontano izgaranje/zapaljenje

 • Duhovi više razine poput māntrika (najjači negativni entitet) stvaraju spontana zapaljenja koristeći Apsolutni Element Vatre. Viša razina napada kroz spontana zapaljenja događa se korištenjem Apsolutnog Kozmičkog Elementa Zraka ili Apsolutnog Elementa Etera zajedno s Apsolutnim Elementom Vatre.
 • Potrebna duhovna moć:

  • Minimalna moć suptilnog entiteta sposobnog za stvaranje spontanog zapaljenja  (kod kojeg je meta prosječan čovjek) je māntrik(najjači negativni entitet)  iz treće ravni Pakla.

  • Kada je meta tragatelj za Bogom (na duhovnoj razini od 60%), tada minimalna moć entiteta treba biti moć māntrika (najjači negtivni entitet) iz četvrte ravni Pakla.

  • Kada je meta slika Božanstva ili Sveca, minimalna moć suptilnog entiteta treba biti kao māntrikova (najjači negativni entitet) iz pete ravni Pakla.

  • U slučaju SSRF-a, budući da je to dio organiziranog djelovanja suptilnih negativnih snaga na destabiliziranju zadataka Njegove Svetosti Dr. Athavalea, uglavnom su uključene negativne energije (māntriciili najjači negativno entitet) iz pete. i šeste. ravni Pakla.

 • Trajanje: U slučaju SSRF-a, kroz duhovno istraživanje saznali smo da spontano izgaranje koje uzrokuju negativne energije traje između pet sekundi do tri minute.

3.1 Duhovno istraživanje spontanog zapaljenja ljudi

Mnogo je puta utvrđeno da su žrtve spontanog izgaranja gotovo čitave izgorjele dok je njihova okolina, a ponekad i njihova odjeća ostala stvarno neoštećena. Žrtva je potpuno dokrajčena obično u njegovoj ili njezinoj kući. Mrtvozornici su u ovim situacijama zabilježili slatki miris dima u sobi gdje se dogodio incident. Ono što spaljena tijela na slikama čini osobitima je to što tijela do ekstremiteta često ostaju netaknuta. Iako su torzo i glava spaljena do neprepoznatljivosti, glava, ruke, stopala i djelovi nogu mogu biti nezapaljena. Također, soba žrtve ne pokazuje znakove izgaranja, osim masnog ostatka koji se ponekad pronađe na namještaju ili zidovima. U rijetkim slučajevima unutrašnji organi žrtve ostaju netaknuti dok je vanjština tijela spaljena. Osvrnite se na: science.howstuffworks.com

Sljedeće točke su naša saznanja dobivena kroz duhovno istraživanje na temelju gore navedenih observacija o fenomenu spontanog izgaranja ljudi:

 • Razlog zbog kojeg se žrtva spontanog izgaranja ne pomakne kako bi pokušala vikati za pomoć i ugasiti vatru je taj što negativne energije izazovu paralizirajuće stanje koje rezultira time da um žrtve postaje prazan i čini osobu nesvjesnom.

 • Većinu vremena su žrtve žive dok izgaraju, ali ne mogu ništa poduzeti.

 • Masni ostatak na zidovima i namještaju koji se obično pronađe javlja se zbog:

  • Suptilne zapaljive tekućine na zidu stvorene i korištene negativnim energijama (30%)

  • Masni ostatak koji je razlog zapaljenju javlja se zbog fizičkih i suptilnih tekućina (50%)

  • Razno (20%)

 • Općenito, spontana izgaranja se ne mogu postići crnom magijom osim u slučajevima kada je osoba kontrolirana negativnim energijama više razine poput māntrika.

U ovoj podsekciji Zastrašujućih nadnravnih fenomena u SSRF-u, objavili smo nekoliko istraženih slučajeva kako bismo prikazali razne načine događanja fenomena spontanog izgaranja.