Kaže se da nam ponekad suptilna tijela naših preminulih predaka pomažu, je li to točno?

Rasprostanjeno je vjerovanje kod mnogih ljudi i u mnogim kulturama da ih njihovi preminuli preci promatraju i pomažu im u životu.

Duhovno istraživanje koje provodi SSRF (Fundacija za istraživanje duhovne znanosti), potvrđuje činjenicu da nam suptilna tijela preminulih predaka mogu pomoći. Opseg i kvaliteta njihove pomoći ovise o njihovom stavu u životu na Zemlji i njihovoj  duhovnoj razini. Suptilna tijela preminulih predaka na nižoj razini mogu nam pomoći manje, nego ona na višoj duhovnoj razini. Što je njihova duhovna razina  viša to je veći opseg i kvaliteta pomoći koju nam mogu pružiti.

Gotovo u svim slučajvima, pomoć koju suptilna tijela preminulih predaka žele osigurati svojim potomcima je na svjetovnoj razini.

Na primjer:

  • Suptilno tijelo pretka svom potomku može pomoći da dobije posao tako što će u um poslodavca staviti ideju da ga izabere.
  • Djevojci mogu pomoći da osvoji mladića koga je izabrala tako što će odgovarajuću misao staviti u um tog mladića.

  • Suptilno tijelo preminulog pretka koje predviđa moguću nesreću može pokušati odložiti polazak svog potomka od kuće da bi ga na taj način udaljilo od mjesta nesreće.

Suptilna tijela preminulih predaka pomažući svojim potomcima pojačavaju vezanost potomaka za svjetovna zadovoljstva, a istodobno se i sami još više vezuju. Jedina prava pomoć koju suptilna tijela preminulih predaka mogu pružiti svojim potomcima jest da ih učine svjesnim neophodnosti duhovne prakse. Kao što smo ranije vidjeli, više od 50% čovječanstva je ispod duhovne razine od 30% s minimalnom duhovnom snagom. Tim suptilnim tijelima preminulih predaka vrlo je teško biti i od kakve pomoći svojim potomcima. Ponekad, duhovi više razine,kao što su mantrici (najjači negativni entitet) također mogu namamiti u klopku suptilna tijela preminulih predaka niže duhovne razine i mučiti ih. U tom je trenutku, njihova jedina misao: opstanak. 

Bilo kako, čak i ako neka suptilna tijela preminulih predaka istinski žele pomoći svojim potomcima, njihova je kob to što se nalaze u istoj situaciji kao da su zatvoreni u stakleni kavez. Oni mogu vidjeti neprilike svojih potomaka, ali ne mogu dosegnuti do njih kako bi ih upozorili na opasnost ili im pravodobno pružili pomoć. To je zbog toga što:

  • potomci ne primaju ili ne razumiju znake koje šalju suptilna tijela preminulih predaka ili ne vjeruju u njih

  • duhovna snaga suptilnih tijela preminulih predaka nije dovoljna za pomoć kakva bi bila potrebna

Primjerice, suptilno tijelo preminulog oca može željeti da upozori svog sina na rizik potpisivanja nekog poslovnog sporazuma kroz snove, ali sin ili ne povezuje znake u snovima sa svojim sporazumom, ili, ako ih povezuje, tome može ne pridavati dovoljno značenja i zato ignorirati poruku.

U drugom slučaju suptilno tijelo preminule majke možda će morati bespomoćno gledati svog voljenog sina kako postaje žrtva smrtonosne ovisnosti o drogi, kojom upravlja mantrik (najjači negativni entitet). Ona razumije glavni uzrok ovisnosti iako njen sin i svijet oko njega nisu toga svjesni, ali kako je njena duhovna snaga puno manja nego mantrikova, ona je primorana biti bespomoćni promatrač.

CRO-datta-chant-2

CRO-datta-images-2