Koliko generacija naših predaka najvjerojatnije utječe na nas?

 

an10_clip_image001_hr

Učinak po generacijama predaka?

  • Utjecaj ili djelovanje suptilnih tijela preminulih predaka prethodne tri generacije, odnosno do generacije naših pradjedova, je maksimalan.
  • Suptilna tijela preminulih predaka posljednjih sedam generacija imaju znatan utjecaj.
  • Suptilna tijela preminulih predaka iza sedme generacije ne utječu mnogo na nas. Ovo je zbog toga što je novim rođenjem račun uzimanja i davanja u odnosu s precima potpuno završen, ili je završen u velikoj mjeri. Dakle, u sljedećem rođenju račun uzimanja i davanja u odnosu s precima ovog sadašnjeg rođenja će, ako ga bude, biti zanemarljiv. Ako znatan račun uzimanja i davanja još postoji, to znači da smo ponovo rođeni u istoj obitelji.
  • Gore navedeno odnosi se na to koliko daleko doseže utjecaj po našoj lozi (odnosno okomitom obiteljskom stablu). Ako pogledamo horizontalno (ili bočno), na nas utječu suptilna tijela preminulih predaka do drugog koljena naših rođaka.

Molimo Vas da obratite pažnju: Bliski prijatelji ne mogu utjecati na nas ili izazvati nelagode kao suptilna tijela preminulih predaka. Ona mogu pokušati pomoći ako su na višoj duhovnoj razini, ali mi to ne trebamo prihvatiti. Tako je zbog toga što će to povećati vezanost suptilnih tijela naših preminulih predaka za svjetovne stvari i učiniti ih prikovanim za Zemlju. Rezultat bi mogao biti stvaranje prepreke njihovom daljnjem putovanju. Umjesto toga, trebali bismo se moliti da se usredotoče na svoj napredak na duhovnom putovanju.

CRO-datta-chant-2

CRO-datta-images-2