Pojalice za zdravlje

SSRF savjetuje nastavak konvencionalnog liječenja uz primjenu mjera za duhovno iscjeljivanje za liječenje fizičkih i psihijatrijskih bolesti.

Čitateljima savjetujemo primjenu bilo koje mjere duhovnog iscjeljivanja prema vlastitoj procjeni.

Tko god osjeti toplinu ili bilo kakvu vrstu nelagode dok radi pojanje, može ispustiti “Om” ispred Imena. “Om” sadrži nemanifestiranu energiju koja kod nekoga može izazvati nelagodu. Osobe koje nemaju iskustvo nelagode mogu nastaviti pojati “Om”.

Preuzmite pojalicu (sve bolesti)

Pojalice za duhovno iscjeljivanje za zaštitu od korona virusa (COVID-19)

Kada ponavljamo Božje Ime, privlačimo Božansku pozitivnu energiju pridruženu određenom Imenu Božanstva, a oko nas se stvara zaštitni omotač duhovne energije Imena. U nastavku se nalazi posebna pojalica za duhovnu zaštitu od korona virusa. Imena Boga u ovim pojalicama su na Sanskritu (drevni indijski jezik). Određeni dijelovi ove pojalice dobiveni su putem istraživanja zasnovanog na duhovnoj znanosti. Pojalica priziva duhovnu energiju triju Božanstava ili Božanskih principa samog Boga. Božanstvo Durga predstavlja Božanski princip koji ima ulogu uništavanja zla. Božanstvo Datta, između ostalih funkcija u Univerzumu, štiti od problema koje izazivaju suptilna tijela preminulih predaka i od negativnih energija. Božanstvo Shiva predstavlja Božanski princip zadužen za razgradnju. Pojalicu treba ponavljati na sljedeći način.

 • Shri Durgadevyai Namaha
 • Shri Durgadevyai Namaha
 • Shri Durgadevyai Namaha
 • Shri Gurudev Datta
 • Shri Durgadevyai Namaha
 • Shri Durgadevyai Namaha
 • Shri Durgadevyai Namaha
 • Om Namah Shivaya

Pritisnite ovdje za slušanje pojalice

Pritisnite ovdje za preuzimanje i slušanje pojalice

Koliko puta trebam ponoviti pojalicu ?

 • Nisam zaražen : Ako ne osjećate bilo kakve simptome korona virusa, možete mentalno ponavljati ovu pojalicu 108 puta dnevno. To traje malo više od jednog sata (tj. reći 8 pojalica u nizu 108 puta).
 • Zaražen sam ili imam simptome :   U slučaju da osjećate simptome ili ste zaraženi virusom, možete mentalno ponavljati ovu pojalicu 648 puta na dan kako bi podigli svoju duhovnu snagu za borbu s korona virusom. To traje oko 7.5 sati.

Je li ova pojalica dovoljna za moju zaštitu ?

 • Ova pojalica štiti osobu na duhovnoj razini – jer je korijenski uzrok kreacije i širenja virusa duhovne prirode.
 • U svakom slučaju, buduću da su simptomi fizičke prirode, moramo koristiti i sve mjere na fizičkoj razini (kao što su pranje ruku, držanje društvene distance, izbjegavanje diranja lica, kašljanje u unutarnju stranu rukava itd.) kao što savjetuju liječnici, zajedno uz primjenu liječenja prema njihovim savjetima za našu zaštitu.

Molimo imajte na umu da pojanje nije zamjena za fizičke ili psihičke mjere koje savjetuju zdravstveni djelatnici.

Pročitajte naš glavni članak o korona virusu i saznajte više.

Često postavljana pitanja

Kako mogu znati ima li moja bolest krijenski duhovni uzrok za razliku od fizičkog uzroka?

Odg: Temeljem provedenog istraživanja zasnovanog na duhovnoj znanosti, otkrili smo da gotovo u svim slučajevima duhovni element doprinose bolesti od koje patimo. Stoga je najbolje primijeniti mjere duhovnog iscjeljivanja s uobičajenim liječenjem. Pogledajte članak – Bolest uzrokovana duhovima?

Trebam li nastaviti sa liječenjem prema suvremenoj zdravstvenoj znanosti (Alopatija)?

Odg: Da. SSRF savjetuje nastavak konvencionalnog liječenja s mjerama duhovnog iscjeljivanja za liječenje fizičkih i psihijatrijskih bolesti. Molimo da koristite ove pojalice za nadopunu liječenja jer će one učiniti liječenje učinkovitijima.

Koliko dugo trebam ponavljati pojalicu za duhovno iscjeljivanje?

Trebate nastaviti dok problem ne bude otklonjen. Primjena mjera duhovnog iscjeljivanja preporučuje se na dnevnoj bazi u različitim vremenskim razdobljima, ovisno o težini problema.

 • Kod lakših oboljenja pojalica za duhovno iscjeljivanje može se izvoditi 1-2 sata dnevno odjednom ili u više sesija.
 • Ako su simptomi srednje teški osoba treba raditi pojanje 3-4 sata ili više.
 • Kada je problem težak, molimo da primjenjujete mjere koliko god dugo možete (minimum 8 – 10 sati dnevno).

Za prethodno navedeno osoba može pojati prema sljedećem:

 • Pola predviđenog vremena treba posvetiti pojanju određenog Imena Božanstva za zdravstveni problem.
 • Drugu polovicu vremena treba pojati pojalicu božanstva Krushne koja glasi II Om Namo Bhagavatē Vāsudēvāya II

Trebam li pojati Božje Ime prema religiji rođenja ili pojalicu iz ovog članka?

Prioritet treba dati kompletiranju pojanja za duhovno iscjeljivanje. Kada je osoba pojala određeno vrijeme, kako je prethodno navedeno, može se vratiti pojanju Božjeg Imena prema religiji rođenja.

Koliko dugo će trebati da se izliječim?

Vrijeme potrebno za rješenje problema duhovne prirode može trajati od nekoliko sekundi do mnogo mjeseci ili godina. Na primjer, osoba se može riješiti svrbeži ili osipa na koži odmah nakon primjene Svete vode i Gomutre (urin indijske krave) ako se radi o problemu s preminulim precima. No, ako je ovisnost o pušenju dijelom rezultat sviđanja (tj. na psihološkoj razini), a dijelom zbog zaposjednutosti (duhovni), mogla bi trebati cijela godina duhovne prakse za prevladavanje ove navike.

Vrijeme potrebno za izlječenje ovisi o brojnim čimbenicima:

 • Težine sudbine pacijenta
 • Dosljednosti u primjeni mjera duhovnog iscjeljivanja
 • Intenzitetu duhovne prakse
 • Snage duha koji napada ili zaposjeda osobu

Broj i stupanj mana osobnosti osobe produžava vrijeme izlječenja, zato što duhovi koriste mane ljutnje, straha i drugih emocija osobe za izgradnju centra crne energije u njihovom umu za lagan ulazak i zaposjedanje.

Pogledajte također članak – Faktori koji utječu na učinkovitost sredstava za duhovno iscjeljivanje.

Kako mogu pojanje u duhovnoj praksi učiniti učinkovitijom?

Učinkovitost pojanja može se povećati povećanjem koncentracije, povećanjem vjere u pojalicu, pojanjem s duhovnom emocijom zajedno uz stalne molitve. Molimo pročitajte članak – Uvod u pojanje za zdravlje.

Što kada je bolesna osoba u komi i ne može sama pojati ?

U tom slučaju rođak pacijenta koji je u komi može pojati za njega. Prije nego započne pojanje, rođak bi se trebao pomoliti, „Predajem ovo pojanje koje radim u ime … za oporavak od duhovnih uzroka koji doprinose njegovoj bolesti“.

Što ako ne nađem svoju bolest na popisu?

U tom slučaju rođak pacijenta koji je u komi može pojati za njega. Prije nego započne pojanje, rođak bi se trebao pomoliti, „Predajem ovo pojanje koje radim u ime … za oporavak od duhovnih uzroka koji doprinose njegovoj bolesti“.

Koja je važnost metoda duhovnog iscjeljivanja u vremenima koja dolaze?

Svijet se trenutno nalazi u previranju. Mnogi Sveci predvidjeli su mogućnost Trećeg svjetskog rata i nezabilježenih prirodnih katastrofa u sljedećih nekoliko godina. Rezultat tog rata bit će nestašica mnogih osnovnih proizvoda. Tvornice će se zatvoriti, a lijekovi će biti nedostupni. Tijekom tog  vremena, u liječenju bolesti morat ćemo se osloniti na mjere duhovnog iscjeljivanja i dostupne alternativne terapije. S tog gledišta, učenje i prakticiranje mjera duhovnog iscjeljivanja samo po sebi je od sada važno.