Pojava masnih mrlja na slici Njegove Svetosti Dr. Jayanta Athavalea

Napomena: Za razumijevanje pozadine ove analize slučaja i zašto se ovakve pojave posebno ispituju  u SSRF-u, molimo vas pročitajte – Uvod u zastrašujuće natprirodne pojave.

SERB-kaliyaniGđa Kaliyani Gangan radi duhovnu praksu pod vodstvom Njegove Svetosti Dr. Jayanta Athavalea od 1997 godine. Tijekom godina na različite načine je služila misiji Njegove Svetosti Dr. Athavalea, od širenja Duhovnosti, preko služenja drugih tragatelja radom u kuhinji, do toga da je postala dio odjela za znanje o duhovnoj dimenziji.

U ovom članku Kalijani svojim riječima opisuje kako su se na slici Njegove Svetosti Dr. Jayanta Athavalea koju je imala kod sebe, spontano pojavile masne mrlje.

Tijekom 2006. godine živjela sam u Odjelu SSRF-a za znanje o duhovnoj dimenziji u Ashramu u Goi, Indija. Jedna od tragateljica, s kojima sam dijelila sobu, bila je i gđa Anurada Vadekar koja je u to vrijeme služila misiji Njegove Svetosti Dr. Jayanta Athavalea pomažući u širenju Duhovnosti. Zbog ove satseve gđa Vadekar je često bila na putu. Dobivala je poklone od tragatelja koje je susretala kao izraz njihove zahvalnosti. Nastojala sam joj pomoći u sređivanju njezinih osobnih stvari, jer nije imala puno slobodnog vremena. Darovala sam stvari  koje joj više nisu bile potrebne, a ostale sam spremila. Tako sam naišla na sliku Njegove Svetosti Dr. Athavalea. Bila je posebna, nikada ranije nisam vidjela takvu sliku. Vidjevši koliko me slika privukla, gđa Vadekar mi ju je poklonila.

S radošću sam prihvatila fotografiju i bila sam zahvalna na njoj. U to vrijeme na njoj nije bilo masnih mrlja. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije,  jednog dana sam primijetila  masne mrlje na fotografiji. Ispočetka sam to zanemarila misleći da se fotografija možda zalijepila za okvir, ali kada god bih je gledala osjećala sam određenu razinu ometanja. Nisam se savjetovala s tragateljima iz odjela za znanje o duhovnoj dimenziji da suptilno provjere je li na slici sve u redu.

Bila sam jako vezana za sliku, mislila sam zato što je to slika Njegove Svetosti Dr. Athavalea, ona u sebi ima Božansku svjesnost (Chaitanyu) i zadržala sam je.

Spontaneous-Oily-stains

Negativne energije: U Fundaciji za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti koristimo izraz ,,negativne energije” za opis svih tipova entiteta u duhovnoj dimenziji koji imaju namjeru nanijeti zlo čovječanstvu, od običnog duha, pa do mantrika najviše razine. Ako uzmemo da je duhovna snaga običnog duha između jedne i deset jedinica, onda se snaga mantrika kreće od milijarde, pa skoro do beskonačnosti.

Tragatelji u odjelu za znanje o duhovnoj dimenziji su od 2009-2010. godine sakupljali predmete tragatelja pod utjecajem negativnih energija. Tada sam fotografiju pokazala gđi Anjali Gadgil, tragateljici iz odjela za znanje o duhovnoj dimenziji s razvijenim šestim čulom. Do tog trenutka na fotografiji je već bilo mnogo masnih mrlja. Gledajući fotografiju, gđa Anjali Gadgil je rekla da sam odmah trebala predati sliku kada sam shvatila da su na njoj masne mrlje, i da je to bio napad negativnih energija.

Kada je gđa Shweta Chobey, članica uredničkog tima web stranice SSRF-a, pripremala ovaj članak, osjetila je zujanje u ušima. Tek nakon molitve da ometanja prestanu, prestalo je i zujanje.