Postupak sa soli i sjemenkama gorušicePostupak sa soli i sjemenkama gorušice

Metoda: Sol i sjemenke gorušice kao način za otklanjanje uroka

Što je sve potrebno za ovaj postupak?

Postupak sa soli i sjemenkama gorušice

Postupak za otklanjanje uroka koristeći sol i sjemenke gorušice

  • Korak 1: Molitva

    • Osoba na kojoj se izvodi postupak prvo se pokloni božanstvu Hanumanu i zatim izgovara molitvu: ‘Neka se uklone uroci bačeni na mene (izgovara se ime) i neka (izgovara se ime osobe koja obavlja postupak) ne bude napadnuta.“

    • Osoba koja izvodi postupak treba se moliti božanstvu Hanumanu kako bi se spriječio utjecaj ometajuće energije.

  • Korak 2: Zauzimanje položaja

Osoba pod utjecajem negativne energije i na kojoj se izvodi postupak sjedi na niskom drvenom postolju ili sjedištu s licem prema istoku, sa savijenim i skupljenim koljenima prema prsima. Dlanovi trebaju biti okrenuti prema gore i naslonjeni na koljena.

2_performing-ritual

  • Korak 3: Izvođenje postupka

Osoba koja izvodi postupak treba stajati ispred osobe. U obje šake uzmite onoliku količinu sjemenki gorušice i granulirane soli koliko možete držati između prstiju.

3_mustard-seeds

Prekrižite šake ispred sebe. Trebaju biti prekrižene u obliku znaka množenja. Šake treba pomicati od glave do stopala osobe na kojoj se izvodi postupak u suprotnim smjerovima, zatim dotaknuti zemlju.

Ruke su prekrižene samo na početku. Kada počnemo izvoditi postupak trebamo razdvojiti ruke i istodobno pomaknuti desnu šaku u smjeru kazaljke na satu, od glave prema stopalima, lijevu u smjeru suprotnom od kretanja kazaljke, od glave prema stopalima.

Nakon dodirivanja tla, opet se ponavlja prethodno navedeno tj. razdvoje se ruke i istovremeno pomakne desna šaka u smjeru kazaljke na satu od stopala do glave i lijeva šaka u suprotnom smjeru kazaljke na satu od stopala prema glavi.

4_mustard-seeds

Pri izvođenju postupka treba se izgovoriti: ‘Neka uroci koje su na njega bacili posjetitelji, duhovi, drveće, prolaznici i mjesta, budu odbačeni i neka bude zaštićen od bolesti i ozljeda’.

Razlog pomicanja šaka i dodirivanja tla: Pomicanjem šaka, kako je opisano, ometajuće vibracije prvo se upijaju u tvarima koje se koriste u postupku i dodirivanjem tla budu povučene u zemlju.
Broj pomicanja šaka se odlučuje prema omjeru ometanja. Mantrici uglavnom rade crnu magiju u neparnim brojevima, stoga šake treba pomicati u višekratnicima neparnih brojeva.

 

  • Korak 4:

Nakon svega cjelokupan sadržaj treba staviti na vruću željeznu tavu ili užareni ugljen.