1-cro-take-a-tour

Dragi tragatelji za Duhovnošću, dobro došli na internet stranicu Fundacije za istraživanja zasnovana na duhovnoj znanosti.

SSRF.org  je internet stranica posvećena širenju znanja o Duhovnosti diljem svijeta, o davanju savjeta kako voditi duhovni život i pronalaženju rješenja za probleme u vašim životima i uopće u društvu. Internet stranica SSRF-a sadrži Božansko znanje i ima blagoslov Sveca visoke duhovne razine, te njenim čitanjem ostajemo u društvu Istine i upijamo Božansku svjesnost. Kao što ste primijetili, na ovoj stranici se nalazi puno informacija, i ako je prvi puta koristite možete se zapitati gdje se nalaze određene informacije koje tražite i odakle da počnete.

Odakle ćete početi ovisi o vrsti vašeg interesa:

Duhovna znanost: Ako vas zanimaju duhovni koncepti i duhovno znanje, predlažemo da prijeđete na odjeljak s temama o istraživanju zasnovanom na duhovnoj znanosti ili na članke i video materijale o Duhovnoj znanosti koji sadrže odgovore na pitanja koja možda imate o Univerzumu, životu, društvu, astrologiji, budućim vremenima, pozitivnim i negativnim energijama, zaposjedanju, o tome što se događa poslije smrti, sudbini i drugim temama. Sve znanje na ovoj stranici je dobiveno iz Univerzalnog uma i intelekta (što je Božji um i Intelekt) kroz Svece ili tragatelje s visoko razvijenim šestim čulom, dok su u stanju meditacije. Znanje je predstavljeno u znanstvenoj formi koja odgovara znanstvenom načinu razmišljanja današnjeg društva. Čitajući ovu stranicu možete dobiti bolji uvid postavljajući sebi sljedeća pitanja:

 • Jesam li iskusio/la ovo?
 • Jesam li shvatio/la članak? Trebam li pitati SSRF o tome?
 • Kada bih mogao/mogla početi prakticirati pročitano?(Samo spuštanjem u praksu možemo dobiti dobrobit od duhovne znanosti)

Duhovno iscjeljivanje Ukoliko imate neki fizički, psihički ili duhovni problem i tražite rješenje, možete pogledati odjeljak s analizama slučaja i vidjeti ako je vaš problem naveden. Također možete naći i teoretsku i praktičnu informaciju u odjeljku o Duhovnom iscjeljivanju. Na stranici Pojanje za zdravlje je sveobuhvatan popis pojalica koje treba ponavljati u slučaju fizičke ili psihičke bolesti. Ove pojalice pomažu u borbi s bilo kojim duhovnim uzrokom navedenih bolesti. Ako problem koji imate nije spomenut ni u jednoj od ovih odjeljaka, ili vam nije jasno kako prakticirati određene metode iscjeljivanja, možete postaviti pitanje putem opcije postavite pitanje. Potruditi ćemo se odgovoriti unutar 48 sati.

Duhovna praksa i duhovni razvoj: Ako je vaš cilj napredovati duhovno i razviti osobnost u ovom životu, molimo vas posjetite odjeljak Duhovna praksa. Pronaći ćete savjete o šest osnovnih principa duhovne prakse, kao i odgovore na pitanja poput ovih:

 • Što je duhovna praksa?
 • Koji su stadiji duhovnog napretka?
 • Za koga kažemo da je duhovno uzvišena osoba?
 • Kakva iskustva dobiva osoba koja radi duhovnu praksu?

Ako više volite audio-video prezentacije, SSRF učionica daje savjete o osnovama duhovne prakse.

K tome vas pozivamo da se pridružite tjednim satsanzima (duhovni sastanci) ili predavanjima. Raspored naših satsanga koji se održavaju diljem svijeta je dostupan u odjeljku događaji.

S vremena na vrijeme na blogu SSRF-a i među novostima objavljujemo poziv zainteresiranima da se prijave za različite vrste služenja ili satseve. Neke ideje o tome kako možete doprinijeti možete pronaći i u odjeljku kako mogu doprinijeti.

Želja svakog tragatelja je napredovanje na duhovnom putu, promjena na bolje i dobivanje duhovnih iskustava više razine. Da bi se ova želja ispunila, tragateljima je neophodno odgovarajuće duhovno usmjeravanje. Stoga, od svih informacija koje se nalaze na ovoj stranici, najdragocjenije su one o duhovnoj praks.

Šesto čulo: Također možete testirati kroz razne pokuse koji su navedeni u odjeljku testirajte svoje šesto čulo. Ukoliko tijekom testiranja imate duhovno iskustvo koje je nejasno ili želite saznati koja je znanost iza tog iskustva, možete postaviti pitanje kroz log in opciju.

Duhovni događaji, duhovne vijesti i članci na našem blogu: Ako želite čitati najnovije komentare na naše trenutne događaje, aktivnosti SSRF-a ili čitati najnovije savjete, posjetite naš Duhovni blog. Također možete vidjeti naše vijesti i ažurirane članke u odjeljku nedavno objavljeni članci.

Postavite pitanje : Ako u bilo kojem trenutku imate pitanje o bilo kojoj temi spomenutoj u člancima ili o svom problemu, možete iskoristiti opciju postavite pitanje. Odgovorit ćemo unutar 48 sati. Savjetujemo pitanja o tome kako započeti ili unaprijediti redovitu duhovnu praksu.

SSRF internet trgovina. Ako želite naručiti jedinstvene mirisne štapiće za duhovno iscjeljivanje ili Svetu knjigu na temu Duhovnosti možete posjetiti našu internet trgovinu. Mirisni štapići SSRF-a šire pozitivnu energiju, uklanjaju negativnu energiju i duhovno pročišćavaju okolinu. Neke od Svetih knjiga koje su dostupne u našoj internet trgovini su:

 • Uvod u Duhovnost
 • Vodič o duhovnoj praksi za početnike
 • Značaj i dobrobiti pojanja
 • Individualna i kolektivna duhovna praksa
 • Duhovna emocija – vrste i kako je probuditi

 

Upišite se na naš podsjetnik o člancima i obavještavati ćemo vas o objavljenom novom materijalu o duhovnoj znanosti. Posjećujte našu stranicu svakog tjedna jer ćemo je stalno ažurirati.

Ovu stranicu su napravili i besplatno je održavaju tragatelji, kao dio svoje duhovne prakse, sa ciljem širenja Duhovnosti u društvu, pomažu ljudima u prevladavanju poteškoća u životu i dajući im savjete za duhovni napredak i Blaženstvo (Anand).

Želimo vam dobrodošlicu na našoj web stranici.