Istraživanje slučaja – Teške otekline lica izliječene pomoću slike Sveca

Većina duhovnih istraživanja unutar SSRF-a su usmjerena na ispitivanje i razvoj različitih  metodologija duhovnog iscjeljivanja. Jedna od takvih metoda je i stavljanje slike Sveca na mjesta na tijelu pogođena bolešću, gdje postoji opravdana sumnja da je uzrok duhovne prirode. Postoji duhovno pravilo koje kaže da “riječ, dodir, oblik, okus, miris i međusobno povezane energije koegzistiraju“ . To znači da ukoliko imamo sliku Sveca, njegova će duhovna energija također biti prisutna unutar iste slike. Viša duhovna razina Sveca koji je prikazan na slici, pridonosi da sama slika postaje snažniji alat za duhovno iscjeljivanje. U ovoj analizi konkretnog slučaja, opisat ćemo proces ozdravljenja korištenjem slike Sveca primijenjene na tragateljici Shayari Marathe. Shayari je studentica koja zajedno sa svojim roditeljima živi i radi u SSRF-ovom istraživačkom centru gdje su svoje  živote  u potpunosti posvetili duhovnosti. Shayari prenosi svoja iskustva u sljedećem poglavlju.

„Ovaj izgred mi se dogodio u travnju 2008. godine. pripremajući se za test iz matematike koji je trebao biti sljedeći dan,to poslijepodne oko 3 i 30 sam bila zadubljena u rješavanje matematičkih zadataka. Iznenada sam počela osjećati težinu u očima. Pitala sam majku, koja je bila u blizini, da li vidi išta neobično na mome licu. Majka je odgovorila da mi lice izgleda natečeno i podbuhlo. Nije me svrbjelo i nisam se mogla sjetiti ničega što bi eventualno moglo uzrokovati takve otekline.“

Istraživački tim SSRF-a je, zajedno sa Shayari, provjerio da li je možda pojela nešto neuobičajeno za što postoji mogućnost alergije ili da uzrok možda nije slučajni ubod insekta. Kako je odgovor na oba pitanja bio negativan, uzrok ove naizgled alergijske reakcije je bio i dalje nepoznat.

„U roku od deset minuta, od kada sam prvi put primjetila otekline, oči su mi podbuhle i natekle do te mjere da sam jedva vidjela. Uzimajući u obzir moj ispit sljedeći dan, kao i uznemiravanja negativnih energija sa kojima sam imala iskustva u prošlosti, roditelji su mi predložili da svoj problem izložim Njegovoj Svetosti Dr. Athavale-u. Čim je ušao u sobu iznenadio se mojim stanjem. Nakon što me je promatrao nekoliko minuta, ustanovio je da je otjecanje uzrokovano isključivo  negativnim energijama i da je uzrok duhovne prirode te da problem nije posljedica fizičkog uzroka. Kao duhovnu mjeru predložio mi je da na lice stavim ukupno tri slike Njegove Svetosti Bhaktaraj-a Maharaj-a. Dvije slike stavila sam na sljepoočnice, a jednu na čelo u predjelu Adnya-chakre. Također je napomenuo da slike trebaju biti okrenute prema van.“

Pogledajte suptilnu sliku Njegove Svetosti Bhaktaraja Maharaj koja pokazuje duhovne vibracije koje odašilje.

Komentari SSRF-a

  • Ovisno o tome kako je slika postavljena, odnosno da li je postavljena prema unutra ili prema van, manifestacija duhovne  energije je u tim slučajevima različita. Energija koja prevladava  na prednjoj strani slike očituje se kao manifestirana duhovna energija, dok na njenom naličju prevladava nemanifestirana duhovna energija. Pogledajte suptilnu sliku Njegove Svetosti Bhaktaraja Maharaj.
  • Sayari je sljedeći dan imala važne ispite u školi, i uslijed toga Njegova Svetost Dr. Jayant Athavale je predložio da joj kućni liječnik prepiše i konvencionalne  lijekove za smanjenje oteklina.  Zajedno sa mjerama duhovnog iscjeljivanja, Sayari je dobila i steroidnu injekciju i Advil – sredstvo za smanjenje oteklina.
  • Otekline su do sljedećeg jutra bile smanjene za 90%.
  • Važno je istaknuti da je do iste ovakve pojave otjecanja došlo još u pet navrata. U svih pet navrata su primjenjene iste mjere duhovnog iscjeljivanja, međutim ovaj put bez ikakvog medicinskog tretmana. Ovdje je svaki put oteklina smanjena za 90 % u roku od šest-sedam sati, što je mnogo brže nego u prvom slučaju kada su uz duhovne mjere upotrebljeni i medicinski preparati kao što je steroidna injekcija i Advil.

Suptilna analiza napada

Koristeći napredno šesto čulo, tragatelji SSRF-a opisuju napad na gđicu Sayari Marathe. Slijedi suptilna slika koja pokazuje napad demonske negativne energije. Ovu sliku je nacrtala gđa. Yoya Vallee. Vjerodostojnost slike je provjerio Njegova Svetost Dr. Jayant Athavale i ima točnost od 80%.

Saznanja o ključnim značajkama suptilnog napada prikupljena putem duhovnog istraživanja:

  • Negativna energija koja je provela napad je bio demon. Međutim, suptilni entitet  koji  je kontrolirao demona bio je mantrik iz pete ravni Pakla. Ovaj mantrik je primao crnu energiju  od mantrika više razine iz šeste. ravni Pakla.
  • Yoya je, na slici gore, vidjela pojavljivanje demona iza Shayari,  iz oblaka crne energije. Demon drži  obje suptilne ruke ispred lica i glave tragateljice te pritišće njezinu glavu. To onda vrši suptilan pritisak na njenoj glavi. Demon zatim drži ruke ispred tragateljice i odašilje crnu energiju zajedno sa crnim česticama na njeno lice, na kožu što uzrokuje otjecanje lica. Ubrzo nakon napada, demon nestaje zajedno sa svojim oblakom crne energije.