Infografika – Značenje pozdrava Namaste

Jeste li znali da način na koji pozdravljamo jedni druge ima duhovni utjecaj na nas, kao i na druge osobe i okolinu? Otkrili smo da je pozdrav “Namaste” ili “Namaskar” duhovno najpozitivniji pozdrav. Naučite više o značenju i dobrobitima “Namaste” pozdrava u ovoj infografici.

Za detaljnije informacije molimo posjetite naš članak o značenju pozdrava Namaste .

Napomena za blogove i stranice: Slobodno postavite ovu infografiku na vaš blog ili stranicu. Prije toga provjerite koristite li potreban kod za postavljenje koji se nalazi ispod članka. Veličina infografike u pikselima je 735 širine X 1387 dužine.

Preuzmite ovu infografiku

Ova infografika također je dostupna na A3 posterima formata (297 mm dužine X 420 mm širine). Preuzmite infografiku besplatno.

Želite li doprinijeti: Ako želite pomoći u širenju svijesti o duhovnoj dobrobiti pozdrava Namaste, možete ispisati i ponuditi ovaj poster nekomu za koga znate da je voljan istaknuti ga na javnom mjestu (npr: yoga studio, duhovna trgovina, wellness centar i sl.).

Najbolje postavke za ispis:
Veličina: Postojeća veličina, A3
Papir: obložen, 90–120 g/m2

Napomena: Fundacija za istraživanje duhovne znanosti je neprofitna organizacija posvećena širenju svjesti o duhovnoj dimenziji i pomaganju tragateljima za Bogom na njihovim duhovnim putovnjima. SSRF ne traži novčanu dobit za svoje djelovanje i svaki trošak koji se naplati predstavlja minimalan iznos samo za pokriće izdataka. U skladu s ovim principom, ova infografika je dostupna besplatno i ne smije se prodavati za ostvarenje novčane dobiti.