Galerija

Vidljive promjene nastale uslijed djelovanja pozitivne i negativne energije

Da biste vidjeli galerije, kliknite na donje slike

cro-bottle cro-blood-stains
cro-mug cro-shoes

Važnost fotografija za razumijevanje tema iz suptilne dimenzije

Prosječna osoba ne može opažati pozitivne i ometajuće vibracije iz duhovnog svijeta. Na primjer, Božanska svjesnost (Chaitanya) ne može se opažati  pomoću pet čula, uma ili intelekta. Možemo je osjetiti samo pomoću šestog čula, koje u današnje vrijeme nije aktivirano kod prosječne osobe.

Kako prosječna osoba ne može opažati duhovni svijet, teško joj je shvati značenje Svetaca koji emitiraju Božansku svjesnost.

Međutim, prosječna osoba može osjetiti ugodan i neugodan miris; kao i što može prepoznati ugodnu i neugodnu boju. Može shvatiti što je loše, a što dobro.

Izlaganje ugodnog ili neugodnog mirisa duhovnog porijekla, povezanog sa Principom Apsolutne Zemlje (Pruthvitattva), ima ograničenja jer ne može biti izloženo na različitim mjestima u isto vrijeme. Međutim, fotografije koje su povezane sa Principom Apsolutne Vatre (Tejtattva) ili kopije fotografija mogu se gledati širom svijeta u isto vrijeme. Ova izložba fotografija je pripremljena da bi gledateljima pomogla da shvate ovaj aspekt duhovne dimenzije.