Uvod u pojanje za zdravlje

Chanting for health

1. Uvod u pojanje za zdravlje

Fundacija za istraživanje Duhovne znanosti (SSRF) od samog svog osnutka dosljedno širi poruku kako su uzroci problema u životu fizičke, psihološke i duhovne prirode. Duhovno istraživanje provedeno od strane SSRF-a, pokazalo je da duhovni čimbenik uzrokuje i do 80% problema u životu, uključujući i zdravstvene probleme. Probleme koji su uzrokovani duhovnim čimbenikom, najučinkovitije možemo otkloniti obavljajući duhovnu praksu i koristeći neke metode duhovnog iscjeljivanja  U sadašnjem vremenu, kao osnova duhovne prakse preporuča se pojanje Božjeg Imena prema religiji rođenja. Pojanje donosi dobrobiti na psihološkom, fizičkom i duhovnom planu.

Molimo pročitajte naš članak – Ograničenja moderne medicine i potreba za duhovnim iscjeljivanjem.

2. Pojalice Imena Božanstava zaduženih za rad određenog tjelesnog organa

Kada se pojanje koristi u svrhu duhovnog iscjeljivanja, potrebno je znati jedan važan duhovni princip. Za svaki tjelesni organ zadužen je jedan od Božjih principa koji se još zove Božanstvo. Kada neki organ oboli uslijed duhovnog uzroka, veća je vjerojatnost da će pojanje specifičnog Imena Božanstva zaduženog za taj organ dovesti do pozitivnog ishoda. Božanska svjesnost tog određenog Božanstva jača organ na duhovnoj razini što dovodi do povećanja sposobnosti osobe, čiji je organ obolio, da prebrodi bolest.

Što je određenija pojalica za duhovno iscjeljivanje date bolesti, šanse za izlječenje su brže i veće.

3. Kako povećati  iscjeljujući učinak pojalica? 

  • Pojanje sa koncentracijom: Kada osoba koncentrirano poja, zaštitni omotač sāttvik (satvik) vibracija se stvara oko bolesne stanice. Nakon izvjesnog vremena, mogućnost remisije bolesti se smanjuje.
  • Pojanje sa duhovnom emocijom: kada osoba poje sa duhovnom emocijom, u organima se budi Božanska Energija. Shodno tome, stanice se pune snagom Božanske svjesnosti Chaitanya-om (Čaitanijom).  Uslijed ovakvog povećanja pozitivne duhovne energije,  ometajuće vibracije u formi bakterija ili virusa koji su uzrokovali bolest bivaju uništeni, a stanice oboljelog organa se obnavljaju.
  • Pojanje uz molitvu: učinkovitost pojanja se u mnogočemu povećava kada je pojanje popraćeno povremenim molitvama. Zapravo, jedino kada se osoba intenzivno moli sa duhovnom emocijom, vibracije tog određenog Božjeg principa Univerzuma dolaze do te osobe. Božanske vibracije ispune svjesnost osobe, što dovodi do uništenja ometajućih vibracija te bolesti. Pojanje bez molitvi ispunjenih duhovnom emocijom nije kvalitetno nego samo kvantitativno, što ne donosi dovoljno dobrobiti pacijentu.