Pojalice za duhovno iscjeljivanje od koronavirusa (COVID-19)

Pojalice za duhovno iscjeljivanje od koronavirusa (COVID-19)

Izjava o odricanju od odgovornosti : Na početku, SSRF savjetuje svim čitateljima da se pridržavaju svih lokalnih i nacionalnih direktiva kako bi se spriječilo širenje korona virusa (COVID-19) na vašem području. SSRF preporučuje nastavljanje s primjenom medicinskih tretmana prema savjetima medicinskih stručnjaka na vašem području. Duhovne mjere iscjeljivanja iznesene u ovom članku nisu zamjena za konvencionalne medicinske tretmane ili preventivne mjere za sprečavanje širenja korona virusa. Čitateljima se savjetuje da odaberu duhovnu mjeru iscjeljivanja prema vlastitom nahođenju.

1. Uvod

Pandemija korona virusa dotakla je živote svih nas i dramatično promijenila naše dnevne rutine. Uvedene su stroge mjere zaštite i još uvijek učimo kako se prilagoditi novonastaloj situaciji. Iako je dostupan veliki broj informacija o tome kako se s medicinskog aspekta možemo zaštititi od korona virusa, mnogi od nas traže i duhovnu pomoć u ovim teškim vremenima, a o tome pomažu li molitve za zaštitu od korona virusa pisali smo i na našem blogu. Postoji jednostavna pojalica koja pomaže u zaštiti od štetnih učinaka korona virusa, koja također povećava i našu unutarnju snagu.

2. Pojalice za duhovno iscjeljvanje za zaštitu od koronavirusa

Kada ponavljamo Božje Ime privlačimo Božansku pozitivnu energiju povezanu s određenim Božjim Imenom te se oko nas stvara zaštitni omotač duhovne energije tog Imena. U nastavku je navedena specifična pojalica za duhovnu zaštitu od korona virusa. Imena Boga u ovoj pojalici su na Sanskrtu (drevnom indijskom jeziku). Poseban redoslijed ove pojalice dobiven je kroz istraživanje zasnovano na duhovnoj znanosti. Pojalica privlači energiju triju Božanstava, odnosno Božanskih  principa samoga Boga. Božanstvo Durga predstavlja princip Boga koji ima funkciju uništavanja zla. Božanstvo Datta, između mnogih ostalih funkcija u Univerzumu, štiti od problema uzrokovanih suptilnim tijelima preminulih predaka i negativnih energija. Božanstvo Shiva predstavlja Božji princip odgovoran za razgradnju. Pojalicu treba ponavljati sljedećim redoslijedom.

  • Shri Durgadevyai Namaha
  • Shri Durgadevyai Namaha
  • Shri Durgadevyai Namaha
  • Shri Gurudev Datta
  • Shri Durgadevyai Namaha
  • Shri Durgadevyai Namaha
  • Shri Durgadevyai Namaha
  • Om Namah Shivaya

Pritisnite ovdje za slušanje pojalice

Pritisnite ovdje za preuzimanje i slušanje pojalice

Koliko puta trebam ponoviti pojalicu ?

Nisam zaražen : Ako ne osjećate simptome korona virusa, možete mentalno ponavljati ovu pojalicu 108 puta dnevno. To traje nešto duže od jednog sata (izgovaranje osam pojalica u nizu 108 puta za redom).

Zaražen sam ili imam simptome : U slučaju da osjećate simptome ili ste zaraženi virusom, možete mentalno ponavljati pojalicu 648 puta na dan kako bi podigli svoju duhovnu snagu za borbu s korona virusom. To traje oko sedam i pol sati.

Je li ova pojalica dovoljna za moju zaštitu ?

Ova pojalica štiti osobu na duhovnoj razini – jer je temeljni uzrok nastanka i širenja virusa duhovne prirode.

Međutim, budući da su simptomi fizičke naravi, moramo koristiti i sve mjere na fizičkoj razini (kao što je pranje ruku, održavanje društvene distance, izbjegavanje diranja lica, kašljanje u unutarnju stranu rukava, i sl.), kao što i savjetuju liječnici, zajedno uz primjenu liječenja prema njihovom savjetima za našu zaštitu.

Molimo imajte na umu da pojanje nije zamjena za fizičke ili psihičke mjere koje savjetuju zdravstveni djelatnici.

Kako bi saznali više, molimo pročitajte naš glavni članak o korona virusu.

3. Zaključak

Kako bi se zaštitili u ovo vrijeme krize, sve vas potičemo da prakticirate ovu pojalicu navedenu u članku. Dodatno, ako ste zabrinuti za članove obitelji i voljene osobe, govoriti im o ovoj pojalici najbolja je duhovna pomoć koju im možete pružiti. Audio snimka ove pojalice može se puštati u domu jer duhovno pročišćava okolinu.