CRO_Extreme-stomach-problem---CS

1. Rani simptomi povećanog lučenja želučane kiseline i napada gladi

Od 2000.godine budila sam se noću žudeći za hladnim mlijekom. Bila samiznenađena jer sam netolerantna na laktozu i nisam pila mlijeko dugi niz godina. To je trajalo tjedan dana, a onda sam dobila jake grčeve u trbuhu koje sam imala i ranije kada bih pila mlijeko ili jela mliječne proizvode. Jedino sam mogla podnijeti svježe napravljen i prirodno zaslađeni jogurt u malim količinama. Noćni obroci postali su redovita pojava. Uskoro sam poželjela pojesti nešto konkretnije kako bih utažila glad, pa sam jela ćapatije i voće s mlijekom. Glad se postepeno pojačavala i postala tako intenzivna da sam se počela buditi u svako doba noći. To je bilo vrlo čudno i neočekivano, jer mi se tako nešto nikada nije događalo.. Počela sam osjećati potrebu za nevegetarijanskom hranom, iako sam od nje u potpunosti odustala još 1980.godine. Završila sam jedući hranu koju nisam podnosila, a nisam mogla jesti stvari koje sam normalno jela.

Shvatila sam da je razina kiselosti u želucu narasla, kao i moja težina. Moja koža je postala osjetljiva. Nisam mogla izaći na sunce bez suncobrana. Primijetila sam još jedan čudan simptom: okus vode je uvijek bio gorak. Postala sam netolerantna na sve više vrsta hrane, tako da postepeno više nisam mogla jesti  običnu svakodnevnu hranu. Konzumiranje pšeničnih proizvoda u bilo kojem obliku izazivalo mi je jaku bol. Otprilike u isto vrijeme, dobila sam izrazito jak kašalj i izgledalo je da nema lijeka koji bi mi pomogao.

2. Mišljenja liječnika o mojim problemima s pojačanom kiselinom i gladi

Liječnici s kojima sam se konzultirala smatrali su da bi to moglo biti zbog:

  1. Početka menopauze
  2. Ekstremnog stresa
  3. Povijesti kolitisa ili čira

U posljednjih 13 godina konzultirala sam 17 liječnika i svaki put bi im nabrojala cijelu povijest bolesti. Alopatija, homeopatija, ayurveda, naturopatija nisu bili u stanju pomoći i liječnici su otvoreno izjavljivali kako me ne mogu izliječiti. Bez izuzetka, tražili su da napravim dodatne medicinske testove. Testovi su iznova ponavljani u više različitih patoloških laboratorija. Od nekoga sam čula kako bi ‘snimanje aure“ moglo otkriti problem, ali osoba koja je trebala očitati sliku aure također nije bila u stanju prepoznati moj problem. Preporučena mi je čak želučana premosnica, ali znala sam da to nije rješenje. Istina je da nisam mogla tolerirati čak ni propisane lijekove..Unutar 15 minuta svi lijekovi koje bi uzimala izazivali bi bolove u trbuhu i ogromnu glad, nakon čega je uslijedilo povećanje kiseline. Glad je dodatno pogoršavala kiselinu i kada bih više pojela, imala sam i više kiseline. Začarani krug se nastavljao. Lijekovi koji su trebali donijeti „olakšanje od kiseline“ uopće nisu mogli pomoći.

Moj ginekolog je tražio psihijatrijsku procjenu u samom početku moje menopauze. Tijekom tih mnogo mukotrpnih godina razgovarala sam sa terapeutom, koji je isključio depresiju, ali u osnovi nije mogao pomoći.

3. Stanje se komplicira povećanjem težine

Sada imam 84 kilograma. Prije ove nepovoljne faze u mom životu, težila sam samo 48-50 kilograma. U nastojanju da smanjim svoju težinu, hodala sam sat vremena svaki dan uvijek jedankim tempom. Također sam izvodila sve vježbe koje su predložili fizioterapeut i gimnastički instruktor. Uz to sam radila sve kućanske poslove i bila vrlo aktivna, unatoč sve većim bolovima.

Zbog povećane težine, počela sam osjećati bolove u zglobovima. Postepeno bi bol u zglobovima postala vrlo intenzivna, pa me je liječnik zamolio da prestanem s vježbanjem i nastavim samo s hodanjem. Možete samo zamisliti kako je sve to utjecalo na mene na mentalnom, emocionalnom i društvenom smislu.

4. Privremeno olakšanje uz pomoć akupunkture praćeno naglim povećanjem  kiseline

Konačno sam, 2012.godine odlučila konzultirati stručnjaka za akupunkturu. Rekla sam mu kako je ginekolog upozorio da se ne poduzima ništa što bi moglo poremetiti endokrini sustav. Pristao je suzdržati se od bilo kakve terapije koja bi mogla izazvati veći problem.

Nekoliko mjeseci kasnije pojavili su se prvi rezultati. Nisam imala potrebu jesti jednu, dvije, tri ili četiri noći u tjednu, ponekad čak uzastopno. Razina kiseline je ostala jednaka kao i kašalj, ali do tada sam pronašla način rješavanja oba pitanja. Spavala sam na trbuhu na nagibu formiranom jastucima koji su zaustavljali vraćanje kiselog sadržaja iz želuca i jaki bol u grlu, često sam pila sitne gutljaje hladne vode kako bi se razrijedila kiselina i također sam izbjegla nuspojave lijekova. Voda je vlažila moje izrazito suho grlo i usta. Ponekad bi mi bilo tako loše da sam imala osjećaj kako su moja crijeva zavezana ili začepljena. Zbog tolike količine vode morala sam češće u toalet. Dakle, između odlazaka po hranu, vodu za piće, promjenu položaja spavanja, itd. noću sam vrlo malo spavala..

Akupunkturolog je radio na endokrinom sustavu, iako sam ga stalno upozoravala da to ne čini,što je izazvalo potrebu za hitnom operacijom. Mjesec dana nakon operacije još uvijek sam osjećala prethodno spomenute simptome.

5. Očajanje je dovelo do pronalaženja SSRF i rješenja mojih problema

Jedne sam večeri u krajnjem i potpunom očaju pretraživala internet. Božjom milošću naišla sam na web stranicu SSRF-a i pročitala doslovno svaku riječ na njoj. Našla sam pojalicu za iscjeljivanje – Shri Gurudev Datta i počela  ju odmah pojati, jer sam shvatila da moje probleme izazivaju suptilna tijela preminulih predaka. Nakon mnogo godina napokon sam mogla mirno spavati i nisam trebala jesti tijekom noći! Nastavila sam s pojanjem i polako dodala i pojalice za pojačanu kiselinu, kao i za kostobolju i općenito bolove.

6. Zahvalnosti za duhovno iscjeljenje povećanog lučenja želučane kiseline i napada gladi

Sada je 11 mjeseci od kada sam počela pojati ‘Shri Gurudev Datta’. Tijekom tih 11 mjeseci nisam jela noću. Danas su kiselina i žgaravica od kojih sam patila znatno smanjene. Kašalj je nestao, težina mi se spustila na 76 kilograma, moja koža je manje osjetljiva, tolerancija na hranu se popravlja i voda opet ima normalan okus.

Da sam ranije znala ovu pojalicu za duhovno iscjeljivanje, bila bih pošteđena agonije kroz koju sam prolazila sve ove godine i ne bih nepotrebno morala potrošiti teško zarađeni novac na liječnike, lijekove, operacije i terapije.

Može li jednostavno pojanje imati toliku moć? Može li ono učiniti nemoguće? Moj odgovor je veliko DA!

Ja sam pisala o svom iskustvu. Mogu samo pokloniti glavu u apsolutnu pokornost prema snazi Božanskog i izraziti svoju iskrenu zahvalnost SSRF-u na ovom besplatnom znanju dostupnom cijelom svijetu.

Molim vas, nemojte se ustručavati započeti s pojanjem, jer možete imati samo koristi od njega. To je moja želja SSRF čitateljima.

– Tragatelj želi ostati anoniman.