CRO_HH-Dr-Athavale-creator-of-the-PDR-process

1. Kako je sve započelo

Ovu jedinstvenu metodu razvio je Paratpar Guru, Njegova Svetost Dr. Athavale, inspiracija SSRF-a i osnivač Univerziteta Duhovnosti. U prijašnjem profesionalnom životu Njegova Svetost Dr. Athavale radio je u kao bolnički hipnoterapeut s jakim istraživačkim iskustvom iz tog područja. Svoja istraživanja nastavio je kroz sedam godina prakticirajući bolničku hipnoterapiju u Velikoj Britaniji i dostigao međunarodno priznanje. Bio je autor mnogih časopisa i jednako vrijednih izvještaja na temu razvoja osobnosti i bolničke hipnoterapije.

Kada se kasnije u Svojem životu susreo s duhovnošću pod vodstvom i blagoslovom Njegovog Gurua Bhaktaraj Maharaja, shvatio je kako je to široka znanost, jednako tako logična kao i svaka suvremena znanost sa svojim pravilima i principima. Otkrio je kako duhovni aspekt našeg života snažno utječe na osobnost i način kako mi reagiramo na situacije. U narednih 30 godina, praćen mnogim tragateljima, Njegova Svetost Dr. Athavale prokrčio je put osnovama prijelomnih istraživanja vezanih za duhovnu dimenziju i dokumentirao kako ona utječe na naše živote i tijek ljudske povijesti.

2. Utjecaj osobnih mana na ljude

Zbog osobnih mana i ega prisutnih kod muškaraca i žena u današnje vrijeme, negativne energije iz duhovne dimenzije izazivaju ljude da čine strašna djela. Kao rezultat toga, čovjek živi u neskladu s prirodom i drugim ljudima. Posljedice se ogledaju u prirodnim katastrofama, sukobima, pobunama, ratovima i genocidu što se u velikoj mjeri širi svijetom. Zbog tih istih mana osobnosti, ljudski rod će se u 2016. godini naći na rubu s pogledom u ponor prijetećeg Trećeg svjetskog rata. Tek kada svijet bude opustošen Trećim svjetskim ratom i visokom razinom prirodnih katastrofa, narodi svijeta shvatiti će da su posljedice mana osobnosti razorne, naročito ako su maskirane kulturnim i religijskim načelima.

U svjetlu takvih katastrofa čovječanstvo će htjeti promjenu na bolje i tražiti će vodstvo duhovno razvijenih osoba. Proces uklanjanja osobnih mana kojega je kreirao Njegova Svetost Dr. Athavale pomoći će  otvoriti put ka masovnoj preobrazbi društva. Povijest će zabilježiti kako je uz snažnu istraživačku podlogu u shvaćanju ljudskog uma i duhovnosti, Njegova Svetost Dr. Athavale zadržao posebno mjesto u vođenju ljudskog roda, pomažući u osobnom razvoju i duhovnom rastu prijelaz društva u novu eru i dalje.

3. Inspirirajući utjecaj PDR procesa na duhovni rast

Do 17. rujna 2015. godine, uz Njegove smjernice, 746 tragatelja dostiglo je višu duhovnu razinu od 60%, a 58 tragatelja doveo je do Svetosti. Takvo nešto nikada se do sada nije postiglo u duhovnoj povijesti svijeta. To potvrđuje, zajedno s tisućama tragatelja, kako je proces uklanjanja osobnih mana i proces uklanjanja ega (kao dio njihove duhovne prakse) promijenio pravila igre. Ova dva procesa pomogli su im vrlo brzo u prevladavanju iscrpljujućih osobnih mana poput straha, ljutnje, nesigurnosti, pružajući im iskustvo mijenjanja njihovih karaktera na bolje.

Pozivamo vas da pogledate ove prezentacije kako bi živjeli sretniji život i pozitivno utjecali na društvo.