Stupnjevi zaposjednutosti duhom (demonska zaposjednutost)

1. Uvod u stupnjeve demonske zaposjednutosti

Svijet demonske zaposjednutosti je kompleksan, gdje je sve prividno. U više od sedam godina intenzivnog proučavanja ove teme, SSRF je naišao na različite tipove demonske zaposjednutosti, sa raznovrsnim spektrom simptoma i utjecaja na zaposjednute osobe. Ne postoji jednostavan način za objašnjenje stupnjeva zaposjednutosti, jer postoji mnogo načina i perspektiva za promatranje ove teme. U ovom ćemo članku dati detaljan prikaz kategorija demonske zaposjednutosti i njihovih nijansi.

Informacije su prikupljene istraživanjem tisuća demonskih zaposjednutosti suptilnim vizijama (šesto čulo). Neki naši članovi mogu uistinu vidjeti duha koji zaposjeda osobu. Uz to, neki članovi imaju pristup Univerzalnom Umu i Intelektu i sposobni su shvatiti dublje razloge zaposjednutosti i namjere duha koji zaposjeda.

How many will get affected by ghosts

Sa gledišta prosječne osobe, važno je razumjeti činjenicu da je cjelokupno čovječanstvo na neki način pod utjecajem duhova. Još značajnija činjenica, koja je otkrivena duhovnim istraživanjem, je da u sadašnjoj eri pa sve do 2025.godine, 30% populacije je zaposjednuto duhovima. To znači da će tri od deset čitatelja ovog članka biti pod zaposjednuto duhom, dok će petero biti pod utjecajem duhova, a samo dvoje će biti izvan utjecaja duhova. Pročitajte članak Koji je postotak svjetskog stanovništva pod utjecajem duhova?

Sa kojeg god stajališta promatrali demonsku zaposjednutost, klasificirali smo ih kao blaga, umjerena i teška. Sljedeći odlomci će vam pokazati kako se značenje blaga, umjerena i teška može mijenjati ovisno o stajalištu s kojeg promatramo demonsku zaposjednutost. Da biste razumjeli iduća poglavlja, trebali bi pročitati i sljedeća dva članka:

 

2. Stupnjevi demonske zaposjednutosti prema mogućnosti prepoznavanja manifestacije

U nastavku definiramo stupnjeve zaposjednutosti sa perspektive razine šestog čula ili sposobnosti suptilne percepcije potrebne da bi se prepoznala zaposjednutost.

 • Blaga demonska zaposjednutost U ovom slučaju čak i prosječna osoba, svojim intelektom i osnovnim poznavanjem demonske zaposjednutosti može zaključiti iz nečijeg nenormalnog ponašanja da nešto  nije u redu sa zaposjednutom osobom. Osoba koja je zaposjednuta, ponaša se nenormalno i entitet unutar nje je uglavnom manifestiran. Ponašanje opsjednute osobe se razlikuje od njenog uobičajenog, normalnog ponašanja, takva odstupanja se mogu očitovati kao povećana agresija kod inače mirne osobe, histeričan smijeh, bezvezno brbljanje i sl. Također je moguće na razini intelekta prepoznati da su takvi simptomi vezani uz demonsku zaposjednutost kada se primjene mjere duhovnog iscjeljivanja. Na primjer, kada se neprirodno ponašanje primiri u prostorijama hrama ili crkve, ili pijući i prskajući Svetu vodu itd.
  Example of mild demonic possesion

  Psihijatrijsko tumačenje incidenta bi uglavnom bilo označeno kao psihoza i sl. Također pročitajte – Zašto postoji zaštitni okvir oko slike?

   

 • Umjerena demonska zaposjednutost U ovom slučaju, potrebna je visoka razina šestog čula ili nadčulne percepcije, da bi netko prepoznao da li je osoba zaposjednuta. Duhovna razina osobe koja to može dijagnosticirati uobičajeno je negdje između 50-70 %. Simptomi i ukazujući znaci su daleko suptilniji. Ovakva vrsta zaposjednutosti je uglavnom nemanifestirana. Međutim, to nije uvijek slučaj, osoba može biti potpuno manifestirana, a i ipak ostati vrlo mirna i sabrana, ne odajući nikakve znakove zaposjednutosti.

 

 • Teška demonska zaposjednutost U ovom slučaju samo Svetac može dijagnosticirati da li je osoba zaposjednuta. Za osobu zaposjednutu duhovima višeg reda, samo Svetac najvišeg reda može potvrditi da je osoba uistinu zaposjednuta.

3. Stupnjevi demonske zaposjednutosti prema mogućnosti kontrole manifestacije kroz razgovor sa manifestiranom osobom

Sa ovog gledišta na demonsku zaposjednutost, definirano je koliko dugo duhovno prosječna osoba može govoriti zaposjednutoj osobi gdje se duh (negativna energija) manifestirao i smiriti ga.

 • U slučaju blage zaposjednutosti, čak i osoba prosječne duhovne razine može razgovarati sa manifestiranom osobom (tj. sa duhom unutar nje) i potpuno ga umiriti.
 • U slučaju umjerene zaposjednutosti, duhovno prosječna osoba ima samo djelomičan uspjeh u smirivanju manifestirane osobe razgovarajući s njom.
 • Teška zaposjednutost je kada prosječna osoba uopće ne može umiriti manifestiranu osobu.

 

4. Stupnjevi demonske zaposjednutosti prema duhovnoj razini iscjeljitelja koja je potrebna da bi se uklonio duh

Ovdje je stupanj ili razina zaposjednutosti određen prema minimalnoj duhovnoj razini koju bi trebao imati iscjeljitelj da bi iscijelio zaposjednutu osobu.

 • Prema ovoj podjeli, kod blage zaposjednutosti  iscjeljitelj duhovne razine 50 %  može iscjeljiti osobu.
 • Kod umjerene zaposjednutosti, potreban je iscjeljitelj sa 70% duhovne razine.
 • Kod teške zaposjednutosti, za iscjeljivanje zaposjednute osobe potreban je iscjeljitelj duhovne razine veće od 70%.

 

5. Stupnjevi demonske zaposjednutosti prema količini kontrole zaposjedajućeg duha

Ovdje je stupanj zaposjednutosti određen prema količini kontrole koju je duh postigao nad umom i intelektom zaposjednute osobe – ukratko, koliko se stopio sa sviješću osobe.

 • Ovdje bi blaga zaposjednutost značila kada zaposjedajući duh ima 25% kontrole.
 • Kod umjerene zaposjednutosti,  duh kontrolira osobu u omjeru od 50%.
 • Kada duh kontrolira osobu u omjeru od 75%, radi se o teškoj zaposjednutosti.

 

6. Stupnjevi demonske zaposjednutosti prema duhovnoj snazi zaposjedajućeg duha

Ovdje je stupanj zaposjednutosti određen snagom zaposjedajućeg duha.

 • Blaga zaposjednutost znači da je zaposjedajući duh običnom duh ili demon nižeg reda. U tom slučaju namjera je uglavnom ograničena na nanošenje štete toj zaposjednutoj osobi. Relativna snaga duha iznosi 1-100.
 • Kod umjerene zaposjednutosti, zaposjedajući duh je Hadal (Ženski goblin), Jaakhin itd. U ovom slučaju namjera je nauditi osobi i u određenom omjeru društvu. Relativna snaga duha je 1000-10,000.
 • Kod teške zaposjednutosti, zaposjedajući duh je Mantrik (Maantrik, Suptilni mag). Ovdje je namjera zaposjednutosti razaranje širom zemlje i stvaranje štetnih učinaka širom svijeta. Relativna snaga duha je 100,000 – beskonačnost. Primjer takvog slučaja je Hitler koji je bio zaposjednut Maantrik-om iz nižih ravni Pakla.