Analiza slučaja – Svladavanje teških neuroloških simptoma cerebralne aneurizme pojanjem i duhovnom praksom

cerebral aneurysm

Definicija aneurizme; javlja se na slabim točkama na arteriji. Jednom oslabljeni, arterijski zid se ispupči i napuni krvlju. To ispupčenje se zove aneurizma. Aneurizme se mogu rasprsnuti što dovodi do izlijevanja krvi u organ kojeg ta arterija opskrbljuje krvlju. Kada se to dogodi, može doći od trajnog oštećenja, invalidnosti ili smrti, ovisno o lokaciji i veličini aneurizme.

Sažetak: U ovom članku  gđa Anjali Mehta opisuje svoje psihičke patnje izazvane simptomima cerebralne (moždane) aneurizme koje su trajale 12 godina. Kada je započela duhovnu prasku pojanja, njezine patnje su postupno nestale u roku od nekoliko mjeseci. Danas Anjali nema nikakve simptome bolesti i živi normalnim i aktivnim životom.

1. Uvod

Anjali Mehta

Anjali Mehta, (u dobi od 49 godina) dolazi iz  Pune u Indiji. Udana s troje djece je bila kamen temeljac svoje obitelji sve dok ju nije pogodila po život opasna bolest. U ovom članku Anjali opisuje svoje intenzivne tjelesne patnje tijekom 12 godina izazvane simptomima cerebralne aneurizme te kako ih je prebrodila pomoću duhovnog iscjeljivanja.

 

 

 

 

2. Simptomi cerebralne (moždane) aneurizme Anjali Mehta

Mjesec dana nakon rođenja trećeg djeteta, 1986. godine, osjećala sam se jako bolesno. Moje desno oko postalo je ispupčeno (proptoza), a pored toga kapak mi je bio neprestano obješen tako da je to oko bilo stalno zatvoreno. [Mnogo godina prije, kada sam imala 14 godina, imala sam razvijenu razrokost (nepravilan položaj očnih jabučica). Nakon tri operacije dvostruka slika je nestala, no, kao što se vidi na mojim slikama, defekt je dijelom ostao.]

S novim nastupom bolesti, imala sam jake glavobolje, osjećala izrazite vrtoglavice i imala epileptične napade (uznemirenost, konvulzije). Nisam bila u stanju otvoriti oči niti podići glavu s jastuka. Osjećala sam kao da me netko povlači prema dolje, a osim toga cijelo tijelo mi je znalo oteći. Zbog navedenih simptoma nisam mogla obavljati niti jednu kućansku obavezu.

Kada su se pojavili simptomi odmah sam otišla u prestižnu KEM bolnicu u Mumbai, u Indiji, kako bismo saznali što samnom nije u redu. Nakon raznih testova, uključujući digitalnu supstrakcijsku angiografiju i CT snimanje, specijalisti su dijagnosticirali aneurizmu moždane arterije kao uzrok mojih simptoma. Savjetovali su mi da se podvrgnem zahvatu poznatom kao umetanje metalnih kopči na aneurizmu trans-femoralnim putem. To je značilo da će aneurizma sadržavati metalne kopče. Liječnici su me uvjeravali da bih se nakon zahvata riješila 60% svojih simptoma, no ostatak života živjela bih s 40% simptoma. Prihvatila sam i otišla na operaciju.

Po obavljenom zahvatu glavobolje su se u određenoj mjeri smanjile, a nakon mjesec dana otvorilo mi se desno oko. Međutim, ozbiljni nedostatak bio je što sam tijekom pet godina poslije operacije bila skoro u potpunosti vezana za krevet zbog teške uspavanosti lijekovima (Carbamazepine 200 mg tri puta dnevno). Ovaj lijek mi je propisan za kontrolu konvulzija. Ekstremna slabost je i dalje bila prisutna, u mojim rukama i nogama nije bilo snage. Kad bih pokušala stajati ili hodati osjetila bih vrtoglavicu i pala. Čak se i za moju novorođenu bebu morala brinuti moja majka.

Simptomi su me i dalje mučili punih 12 godina nakon operacije. Bila sam prikovana za krevet gotovo šest mjeseci godišnje te sam često bila zaprimana u bolnicu. Tijekom tih 12 godina nisam izlazila iz kuće osim na medicinske preglede. Pomirila sam se sa svojom sudbinom i činjenicom da ostatak života moram neprekidno uzimati lijekove za ublažavanje boli, konvulziju i depresiju.

3. Oporavak od simptoma cerebralne (moždane) aneurizme

Božjom milošću, jedan me prijatelj u listopadu 1997.godine upoznao s Fundacijom za istraživanje duhovne znanosti (SSRF). Tu sam naučila o duhovnoj praksi pojanja Božjeg imena prema religiji rođenja. Naučeno sam odmah stavila u praksu. Pojala sam ime Božanstva moje obitelji (po rođenju sam Hindu) i pojalicu za duhovnu zaštitu Shri Gurudev Datta.

Molimo pogledajte koju duhovnu praksu preporuča SSRF u članku ‘Započnite svoje duhovno putovanje’.

Nakon tri do četiri dana primijetila sam da se osjećaj težine oko moje glave postupno smanjuje. Također sam osjetila kako neka vrsta negativnog entiteta napušta moje tijelo. Svi su simptomi počeli nestajati jedan po jedan. Glavobolja je nestala, vrtoglavice su se smanjile, učestalost grčeva počela je opadati, a otekline na tijelu u razdoblju od šest mjeseci postupno su nestale. Činilo se gotovo predobro da bi bilo istinito.

Tjedan dana kako sam počela pojati, došla sam na redovitu kontrolu nakon šest mjeseci i doktor je primijetio veliki napredak mojeg stanja.

Šest mjeseci kasnije, uz naknadno praćenje, liječnik je bio izvan sebe, bio je zapanjen vidjevši u kolikoj mjeri se moje stanje poboljšalo. Izjavio je da je nalaz pregleda mog unutarnjeg oka po prvi puta u 12 godina normalan. Nije mogao pronaći znakove koje je naviknuo vidjeti na meni u proteklih 12 godina. Ponovio je sve testove kako bi bio siguran. Svi testovi su bili potpuno normalni i nije bilo znakova aneurizme. Rekao je da mi može ukinuti terapiju lijekovima i izjavio je da je ovo ravno samom čudu.

Sada je prošlo više od osam godina otkako sam počela obavljati duhovnu praksu. Ne koristim nikakve lijekove. Tijekom 12 godina od operacije, unatoč tome što sam stalno uzimala lijekove nisam mogla niti pogledati kuću. No, od početka obavljanja duhovne prakse, ne samo da mogu brinuti o kućanskim poslovima, već aktivno sudjelujem kako u unutarnjim tako i u vanjskim aktivnostima na širenju duhovnosti. Sada sam u mogućnosti biti redovito aktivna tijekom cijelog dana, odnosno od 5:00 h do 22:00h.

Zahvalna sam SSRF-u za svoj oporavak. Što najbolji liječnici i lijekovi nisu mogli izliječiti 12 godina, izliječeno je pojanjem s vjerom u nekoliko mjeseci i bez ikakvih troškova.

4. Duhovno istraživanje glavnih uzroka cerebralne aneurizme

U SSRF-u smo bili zaintrigirani dramatičnim preokretom u Anjalinom životu od kada je započela pojati. Proveli smo duhovno istraživanje pomoću napredne ekstrasenzorne percepcije (ESP) ili šestog čula da pronađemo pravi uzrok cerebralne (moždane) aneurizme. Otkrili smo da su u 70% moždanih poremećaja glavni uzrok duhovi (negativna energija), dok je u 30% slučajeva uzrok čisto fizičke prirode, odnosno poremećaji nastaju zbog strukturalnih promjena u mozgu. Također smo otkrili da proces i simptomi variraju ovisno o mjeri u kojoj duh djeluje na osobu.

  1. 30% razina stresa: U ovom slučaju duhovi napadaju osobu i stvaraju crna energetska središta na stražnjoj strani glave. Tu se nalazi suptilna šupljina sa tri kanala: Sunčev, Mjesečev i Središnji kanal gdje se duhovne energije (Kundalini) sastaju.

Suptilnu (neopipljivu) šupljinu u mozgu objasnit ćemo u članku o Duhovnom energetskom sustavu (Kunalinī). Stvarajući centre u toj posebnoj šupljini, duhovi lako preuzimaju kontrolu nad tijelom, pa tako i nad glavom osobe. Zatim iz tih centara šalju niti crne energije do krvnih žila u mozgu. Iz takvih crnih niti proizlaze crne frekvencije koje povećavaju pritisak u krvnim žilama, što dovodi do glavobolja i vrtoglavica..

Cerebrum-1

  1. 30 – 50% razina stresa:  Kako se crna energija nakuplja u krvnim žilama, tako raste i njihov obujam. Zbog porasta crne energije u šupljini glave (lubanjskoj šupljini) počinju ometanja kao nemogućnost podizanja glave s jastuka, grčevi ili konvulzije (epileptički napad)..

Cerebrum-2

  1. Više od 50% razina stresa: Kao posljedica utjecaja crne energije na mozak povećava se materijalizacija protoka crne energije u krvnim žilama i formira njeno trajno središte, zbog čega na takvim mjestima krvne žile bubre. Kao rezultat, frekvencije crne energije neprekidno proizlaze iz ovakvog centra, ravnoteža tijela se gubi i cijeli živčani sustav dospijeva u kaos. U takvom stanju prestaje protok podražaja iz mozga do tijela. Stoga osoba doživljava hladnoću svojih ruku i nogu i spava duže vrijeme.

Takvi poremećaji su obično rezultat utjecaja ili zaposjednutosti vješticom (chetkin).

5. Duhovno istraživanje učinka pojanja na smanjivanje simptoma

Pojanje rezultira prijenosom sattvik frekvencija u tijelu. Zahvaljujući snazi ovih frekvencija, moć centara crne energije se smanjuje i oni se vremenom razgrađuju. Time se olakšava oporavak pacijenata.

5.1. Pad crnih frekvencija proizašlih iz centara crne energije

Cerebrum-4

Zahvaljujući sattvik frekvencijama koje nastaju pojanjem, počinje kidanje niti crne energije koje izviru iz crnih energetskih centara. Kapacitet prijenosa, brzina i postojanost crnih frekvencija koje emitiraju centri crne energije postepeno se smanjuju. Na kraju se snaga glavnog centra crne energije počinje smanjivati kao što je prikazano na slici gore.

5.2. Pad crnih frekvencija proizašlih iz centara crne energije

Cerebrum-5

Kako se smanjuje snaga centara crne energije, tako je i opskrba krvnih žila u mozgu crnom energijom umanjena. Kao rezultat toga protok crne energije u krvnim žilama se smanjuje i ona postaje prorijeđena. Unutarnja snaga centara crne energije također je smanjena i ostaje samo vanjski omotač. Ovo je vidljivo iz gore prikazanih dijagrama.

5.3. Raspad crne energije

Cerebrum-6

Kao što je prikazano u gornjem dijagramu, kako utjecaj pojanja na tijelo raste, centri crne energije se počinju raspadati. Kao rezultat toga, protok crne energije u krvnim žilama također je smanjen. Nakon toga i sama crna energija se raspada, zbog čega je i oticanje krvnih žila umanjeno. To označava početak oporavka pacijenta.

6. Kratak pregled

Preporučljivo je da se svako medicinsko liječenje nadopuni duhovnom praksom ili odgovarajućim mjerama duhovnog iscjeljivanja koje pomažu u procesu ozdravljenja, osobito kada je uzrok bolesti duhovne prirode.