Božanske čestice – spontano materijaliziranje i njihova analiza

Divine particles – spontaneous materialization and its analysis

Sažetak: U ovom članku se obrađuju teme: kada i zašto su se Božanske čestice počele pojavljivati ​​na tijelu Njegove Svetosti Dr. Athavale-a, kako su se Božanske čestice pojavile na drugim mjestima zbog namjere Njegove Svetosti Dr. Athavale-a, opseg njihovog širenja, njihov učinak, te što kaže duhovna znanost o njihovoj pojavi i značaju za čovječanstvo.

Kako biste saznali o jedinstvenosti kemijskog sastava Božanskih čestica, molimo pogledajte rezultate laboratorijskih istraživanja koje je izvršio Bhabha centar za atomska istraživanja (BARC) na Indijskom Institutu Tehnologije (ITT), Mumbai.

Kako biste razumjeli ovaj članak preporučamo da se upoznate sa sljedećim člancima:

1. Uvod

Od svog početka, znanost je u potrazi za odgovorima o porijeklu Univerzuma. U posljednjih nekoliko desetljeća fizičari obavljaju istraživanja u podzemnim laboratorijima, koristeći složene znanstvene instrumente za proučavanje osnovnih sastojaka materije. Nedavnim istraživanjem u CERN istraživačkom institutu, znanstvenici su pokušali, uz pomoć akceleratora čestica, potvrditi osnovnu teoriju fizike o porijeklu mase putem pronađene Higgs-ove čestice.

S druge strane, od samog početka Fundacija za istraživanje duhovne znanosti (SSRF) je posvećena sustavnom istraživanju duhovne dimenzije. Budući da u duhovnom istraživanju ne postoje ograničenja, SSRF je istraživao uzročnike događaja, ne samo u fizičkom svijetu koji nas okružuje, nego i u drugim ravnima postojanja poput Raja (Swarg), Pakla (Patal / Patal) i drugih, još suptilnijih, aspekata Univerzuma.

Spontana pojava iznimno sjajnih, svjetlucavih čestica u istraživačkom centru SSRF-a, 5. srpnja 2012. godine, koja se poklopila s pretpostavljenim otkrićem Higgs-ovog bozona (popularno nazvanog “Božja čestica“), probudili su našu znatiželju. Prikupljajući i proučavajući čestice pronađene u SSRF-u, naučili smo o njihovim posebnim obilježjima i značenju, što iznosimo u ovom članku.

2. Pojava Božanskih čestica

Prva sjajna čestica pojavila se na koži Njegove Svetosti Dr. Athavale-a.

Gđica Kalyani Gangan, koja je bila prisutna, prisjeća se:

“5. srpnja 2012. godine, u 19.30 sati, ušla sam u sobu Njegove Svetosti Dr. Athavale-a i On mi je rekao: “Ne mogu se okupati jer mi je vitalna energija jako niska”. Radila sam satsevu (satseva/služenje Istini) i razmišljala o Njegovim riječima. U tom trenutku mi je pokazao zlatnu česticu na ruci i rekao: “Ovakve čestice padaju s moje ruke svaki dan.”

Promatrajući jednu česticu uočila sam njen izniman sjaj. Dok sam je gledala osjećala sam blaženstvo, vidjela sam čak i zrake kako isijavaju iz nje. Nakon nekog vremena, On je rekao: “Moramo prikupiti ove čestice”.

Kada je kasnije protrljao ruke iznad dnevnika, palo je nekoliko čestica. Bile su blistave i sjajne poput zvijezda.“

Divine-particles-PP-hand

Sljedećeg dana, sjajne čestice su se pojavile na tijelima pojedinih tragatelja za Istinom koji borave u istraživačkom centru SSRF-a u ashramu u Ramnathi-u, Goa (Indija), zatim na stolicama i stolovima tragatelja koji obavljaju satsevu u pojedinim odjeljenjima centra, te na krevetima i na podu u sobama tragatelja.

Narednih dana takve sjajne čestice vidjeli su brojni tragatelji u svojim domovima i na mjestima gdje se obavlja satseva diljem Indije, kao i na nekoliko mjesta širom svijeta.

3. Materijaliziranje Božanskih čestica i duhovna znanost

Tragatelji s razvijenim šestim čulom analizirali su te sjajne čestice i otkrili da emitiraju Božansku snagu s pozitivnom energijom.

Božanske čestice su potrebne:

  • Za zaštitu fizičkih tijela tragatelja za Istinom dok obavljaju misiju širenja Duhovnosti u fizičkoj ravni.
  • Da tragateljima pruže energiju i Božanski princip u manifestiranom obliku.

Fundacija za istraživanje duhovne znanosti (SSRF) koristi šesto čulo ili ESP mnogih tragatelja kako bi se dobio uvid u suptilni svijet, a crteži zasnovani na suptilnom znanju su jedna od metoda koje se koriste u ovom istraživanju. Gđa Yoya Valle, iz Francuske, jedna je od takvih tragatelja s razvijenim šestim čulom.

U nastavku je prikazan crtež Božanskih čestica, kojeg je na osnovu suptilnog znanja nacrtala gđa Yoya Valee.

Divine-particles-drawing

Pomoću crteža može se razumjeti kako čestice privlače protok Božanskog principa. One, također, stvaraju i emitiraju prsten Blaženstva (Anand/Anand). Privlače, također, i nematerijaliziranu Božansku svjesnost tako da šire i aktiviraju Božansku svjesnost u okolinu.

4. Značenje i uloga različitih boja Božanskih čestica

Kroz daljnje istraživanje, ustanovili smo da sve Božanske čestice ne izgledaju isto – boje Božanskih čestica su uglavnom zlatne i srebrne, zatim nekoliko crvenih, ružičastih, narančastih, plavih itd. Nakon pažljivog proučavanja, shvatili smo da svaka boja Božanskih čestica ima određeno značenje. U nastavku navodimo neke od njih.

Kratko rečeno, razne boje ukazuju na mnogobrojnost aspekata Božje misije.

5. Izvor Božanskih čestica

5.1Koža Njegove Svetosti Dr. Athavale-a

Božanske čestice najprije su se pojavile na koži Njegove Svetosti Dr. Athavale-a.

Istraživanje duhovnog značaja Sveca, zauzima posebno mjesto u istraživanju koje sprovodi SSRF. Materijaliziranje Božanskih čestica dodatno potvrđuje važnost Sveca i Paratpar Guru-a (Sveca na duhovnoj razini iznad 90%) kao što je Njegova Svetost Dr. Athavale.

Duhovni razvoj i Božanske osobine Njegove Svetosti Dr. Athavale-a dovode do Božanskih promjena na Njemu. Takve promjene su počele 2010. godine i vidljive su na Njegovom tijelu, koži, kosi i noktima. Na primjer, na Njegovom tijelu su se pojavili Božanski znakovi poput znaka ‘Om’, cvijet lotusa itd. Njegova je koža poprimila žućkastu nijansu, Njegovi nokti postali su žuti zbog Božanske Svjesnosti (Chaitanya) u njima itd.
Sada se iz Njegove kože pojavljuju Božanske čestice.

5.2 Pojava Božanskih čestica u blizini osobe na višoj duhovnoj razini i na mjestima gdje ima više Božanske svjesnosti (Chaitanya)

Božanske čestice su pronađene na stvarima i odjeći Svetaca, tragatelja na duhovnoj razini od 60% i više i tragatelja koji imaju duhovnu emociju i/ili intenzivnu želju za spoznajom Boga. Također su se pojavile na nekim časopisima o Duhovnosti i na Svetim tekstovima.

Božanske čestice pronađene su na mnogim mjestima gdje žive tragatelji za Istinom ili mjestima gdje se obavlja satseva, u prostorima gdje se obavlja meditacija, u hramovima i na mjestima gdje borave ili su boravili Sveci. Neke čestice su pronađene ispred ili na samoj slici Božanstva.

Divine-particles-dust

Božanske čestice su, također, pronađene na licu i kosi djece tragatelja za Istinom koji su rođeni na Zemlji, a iz viših su ravni Raja, kao što je Mahalok (Mahalok). Budući da su ta djeca jako mala i imaju vrlo malo utisaka u podsvjesnom umu u odnosu na odrasle, u njima više prevladava Sattva komponenta.

Stoga se Božanske čestice pojavljuju ili lebde na mjestima gdje postoji viša razina Sattva  komponente.

5.3. Pojava Božanskih čestica prema potrebi

U nekim slučajevima, Božanske čestice se pojavljuju prema potrebi. Na primjer:

•  Mogu se pojaviti na tijelima tragatelja za Istinom koji, unatoč tome što imaju jaka ometanja negativnih energija, ulažu velike napore u svojoj duhovnoj praksi. Zbog utjecaja Božanske energije koju emitiraju čestice, ometanja negativnih energija kod tih tragatelja se smanjuju.

•  Mogu se pojaviti na tijelima članova obitelji tragatelja za Istinom koji se protive njihovoj duhovnoj praksi. U tom slučaju čestice se pojavljuju da bi se smanjio otpor članova obitelji prema duhovnoj praksi tragatelja za Istinom u toj obitelji.

5.4 Božanske čestice formirane kristalizacijom Božanske svjesnosti (Chaitanya)

Jednog dana je Njegova Svetost Dr. Athavale, prema prioritetu, složio devet tekstova i pet časopisa jedan preko drugog da bi ih pročitao. Sljedećeg jutra, kada je podigao prvi časopis s vrha, ugledao je zlatne čestice na njegovoj površini. Kada je provjerio sljedeći časopis, pronašao je još 15-20 Božanskih čestica i na tom časopisu. Zatim je pažljivo provjerio sve časopise i pronašao blistave čestice na površini svakog časopisa i teksta. To znači da se Božanske čestice mogu formirati i na mjestima koja su nečim prekrivena. Zaključak je da Božanske čestice nastaju ne samo u atmosferi i da padaju naniže, nego nastaju kristalizacijom Božanske svjesnosti (Chaitanya) na mjestima koja su bila prekrivena nekim predmetom.

Divine-particles-folder

Božanski Princip u obliku Božanskih čestica se prvo manifestirao kroz Njegovu Svetost Dr. Athavale-a i tragatelji su to shvatili zato što Svetac na tako visokoj duhovnoj razini kao Dr. Athavale provodi Božanski princip samim svojim postojanjem. Jednom kada tragatelji dožive takvo duhovno iskustvo, mogu ga doživjeti ponovno bilo gdje.

 

6. Posebna svojstva Božanskih čestica i promjene u njima

Tijekom našeg istraživanja zapazili smo određene promjene koje se vremenom događaju s Božanskim česticama. U nastavku predstavljamo neke od promjena koje smo zapazili zajedno s pojašnjenjima koja su dobivena istraživanjima zasnovanim na duhovnoj znanosti.

 

Pitanje: Zašto su se Božanske čestice na koži Njegove Svetosti Dr. Athavale-a drugi dan smanjile u broju i veličini?

Divine-particles-luminosity

Prvog dana kada su se zlatne čestice pojavile na tijelu Njegove Svetosti Dr. Athavale-a, svjetlost iz njih se manifestirala, odnosno pojavila se u vidljivom obliku. Manifestirani oblik potvrđuje da je završen zadatak zbog kojeg su se zlatne čestice pojavile. Zatim su se pojavile veće Božanske čestice, koje su isijavale više svjetla. Sljedećeg dana njihova svjetlost je prešla u nemanifestirano (nevidljivo) stanje. Postale su manje i emitirale su manje svjetla jer više ne postoji potreba da vrše taj zadatak.

Kada su zlatne čestice skinute zajedno s površinskim slojem kože Njegove Svetosti Dr. Athavale-a, njihovo svjetlo je brzo nestalo u prostoru. Zato su svjetlost i broj zlatnih čestica opali. Sve se to događa samo po Božjoj volji i prema potrebi.

Pitanje: Što se dogodilo s Božanskim česticama koje su skinute zajedno s površinskim slojem kože Njegove Svetosti Dr. Athavale-a?

Divine-particles-dispersingKada se zlatne čestice, koje su se pojavile na koži, skinu zajedno s površinskim slojem kože i ako je svjetlost u njima u aktivnom stanju, Zemlja (tlo) ih privuče i tu se skupljaju. Blistavi princip Apsolutne Vatre (Tej/Teđ) stvara omotač na Zemlji (tlu) koji pročišćava zemljište i mjesta na kojima se obavlja neka duhovna aktivnost.
Kada je blistavost zlatnih čestica na koži pretežno nemanifestirana (nevidljiva), tada svjetlost pročišćava atmosferu i razgrađuje se u njoj. Na taj način princip Apsolutne Vatre pročišćava i duhovne zadatke koje treba izvršiti u današnje vrijeme na našoj planeti.
Prema Božanskom planu i potrebi, kretanje zlatnih čestica (prema dolje i prema gore) je unaprijed određeno kada izvrše određeni zadatak. Kada se Božanske čestice odvoje od površinskog sloja kože duhovno uzvišene osobe, one djeluju jedino radi dobrobiti ljudi. U stvari, što god nastane na tijelu duhovno uzvišene osobe blagotvorno djeluje na ljudski rod.

7. Sažetak – Duhovni značaj Božanskih čestica

Pojava Božanskih čestica je jedinstven i u duhovnom smislu povijesni događaj u sadašnjoj eri.

Budući da će nakon 2012. godine započeti bitka između dobra i zla, Bog osnažuje tragatelje za Istinom Božanskom snagom u savršenom obliku vidljivih blistavih Božanskih čestica kroz Sveca najviše razine, Njegovu Svetost Dr. Athavale-a. Tijekom tog procesa najviše će se pojavljivati zlatne, plave i bijele čestice da doprinesu dobrobiti kolektivne duhovne prakse u procesu širenja Duhovnosti (samashṭi/samašti).

Vrijeme u kojem živimo je vrlo značajno jer će se širenje bitke između dobra i zla odraziti na cijeli Univerzum. No, ovo je razdoblje i najpogodnije za duhovni rast. Duhovna praksa u skladu sa šest osnovnih principa je siguran put da se poveća Sattva komponenta u sebi i dobije veća zaštita od Boga.

 

Citat Njegove Svetosti Dr. Athavale-a kojim poriče bilo kakve zasluge za ovaj jedinstveni događaj: “Njegova Svetost Dnyaneshwara je rekao: “Ovo se dogodilo zbog mene, ali ja to nisam učinio.” Ove riječi sam sad razumio još dublje zbog pojave čestica Božanske svjesnosti (Chaitanya/Čaitanija). Iako se Božanske čestice mogu vidjeti svuda po SSRF Centru za istraživanje duhovne znanosti u materijalnom, vidljivom obliku zbog mene, ja ih nisam stvorio.” – Dr. Jayant Athavale.