Analiza slučaja – Izobličena pozadinska slika na mobilnom telefonu

Napomena: Da bi razumijeli pozadinu ovo slučaja i zašto se uopće ovakav fenomen događa, naročito u odnosu na SSRF, molimo da pročitate naš članak Uvod u zastrašujuće natprirodne pojave.
SSRF objavljuje ovakve analize slučajeva s namjerom da  našim čitateljima pruže smjernice vezane za probleme koji se manifestiraju na fizičkoj ili psihološkoj razini, a čiji uzrok može biti duhovne prirode. Kada je uzrok problema duhovne prirode, primijetili smo da korištenje mjera duhovnog iscjeljivanja u pravilu daje najbolje rezultate. SSRF savjetuje nastavak konvencionalnog liječenja zajedno s duhovnim mjerama iscjeljivanja za liječenje fizičkih i psihičkih bolesti. Čitateljima se preporučuje bilo koja mjera duhovnog iscjeljivanja prema vlastitom nahođenju.

1. Uvod

Gospođica Neha Dongrey je iz Maharashtra u Indiji. Duhovnu praksu (sadhna) pod vodstvom Njegove Svetosti Dr. Athavalea obavlja od 1998. godine. Tada je imala 14 godina. Od 2008. godine u potpunosti je posvećena duhovnoj praksi. Tijekom godina preuzela je različite odgovornosti kao svoje služenje Apsolutnoj Istini (satseva). To uključuje odgovornosti vezane za širenje duhovnosti i administraciju. Nakon završetka školovanja, Neha se preselila u SSRF-ov istraživački centar i ashram.

2. Iskustvo izobličenja fotografije Sveca u uznemirujućem obliku

Na svom mobilnom telefonu Neha je kao pozadinsku sliku imala fotografiju Njegove Svetosti Dr. Athavalea. Dana 7. ožujka 2010. godine primijetila je da se ispred slike Njegove Svetosti Dr. Athavale-a iznenada pojavila velika uznemirujuća pojava.

U nastavku su slike mobilnog telefona sa ometajućim slikama koje su zaprimljene u SSRF-ov istraživački centar.

Neha Mobile 1

Neha se prisjetila da se toga dana, prije nego se pojavila slika, osjećala vrlo loše i uznemireno.

Nakon što se slika pojavila na mobitelu, ometanja su se nastavila i njihov intenzitet se povećao.

Pored toga, osjećala je nelagodu koju je opisala kao osjećaj gledanja kanalizacije ili nečeg nečistog. Shvatila je da na mobitelu još uvijek može slušati molitvene pjesme Svetaca i primati pozive.

Pitala je tragatelje iz SSRF-ovog odjela za suptilna znanja o slici i oni su potvrdili da se uznemirujuća slika pojavila zbog napada what-is-the-subtle-knowledge-department-at-ssrfnegativnih energija (duhovi). Također je dobila savjet o duhovnim rješenjima za smanjivanje učinka napada. Mjere koje je poduzela uključile su:

  • Postavljanje pojalica sa imenima Božanstava oko mobilnog telefona
  • Povećanje broja molitvi
  • Omatanje telefona sa publikacijama pisanim od strane Svetaca (zbog Božanske svjesnosti (Chaitanya-e) u riječima koje je napisao Svetac i duhovnog icjeljivanja koje se zbog toga događa)

Nekoliko dana nakon primjene ovih mjera, slika Njegove Svetosti Dr. Athavalea je nestala i ekran je u potpunosti pobijelio.

Zatim se uznemirijuća slika polako počela smanjivati.

S vremenom, pozadinska slika je u potpunosti nestala s mobitela.

3. Objašnjenje procesa izobličenja

Slijede objašnjenja za događaje u Nehinom slučaju s mobitelom.

Njegova Svetost Dr. Athavale je Svetac na najvišoj razini i Njegova slika emitira puno Božanske svjesnosti. Pozadinska slika za mobitel u obliku Njegove slike povezana je s materijaliziranom (sagun) Božanskom energijom.

Negativne energije su namjeravale uništiti Božansku svjesnost u slici Njegove Svetosti tako da ju izobliče i umjesto nje umetnu onu koja odašilje ometajuće energije. Uslijedila je suptilna bitka između pozitivnosti prisutne u slici Njegove Svetosti Dr. Athavalea i negativnosti u izobličenoj slici.

Bijela boja zaslona je značila promjenu u Božanskoj energiji (Shakti) koja je upotrebljena u suptilnoj bitci. Ona predstavlja nematerijaliziranu (nirgun) energiju. Božanska je nematerijalizirana energija zajedno sa drugim duhovnim mjerama koje su primijenjene, polako smanjivala veličinu ometajuće slike umetnute od strane negativnih energija (duhovi).

Izobličenje od strane negativnih energija (duhova) je proces koji je nepovratan. Stoga je, nakon što je negativna energija u uznemirućoj slici istrošena, pozadinska slika je u potpunosti nestala sa zaslona.