Istraživanje slučaja – izlječenje afti pojanjem Imena božanstva Datte

VmaratheOd 1998. godine radim duhovnu praksu pod vodstvom SSRF-a. U 2001. godini učestalo su mi se počele pojavljivati afte u ustima. Pojavljivale su se otprilike svaka dva tjedna u različitim dijelovima usne šupljine. Konzultirao sam se s različitim liječnicima. Tretmani koje sam dobivao uglavnom su uključivali dodavanje B-kompleksa i Dologel (lokalni anestetik koji se stavlja na afte). Konzultirao sam se i sa homeopatom, ali nije bilo koristi, afte sam dobivao u narednih pet godina.

Jednoga sam dana svoj problem ispričao tragatelju iz suptilnog odjela SSRF-a.  Rekla mi je kako mi se to događa zbog utjecaja preminulih predaka. U to sam vrijeme pojao po 3 brojanice (3 X 108 puta) Imena Boga Datte. Predložila je da povećam na 9 brojanica na dan. Gotovo odmah sam počeo osjećati dobrobiti povećanog pojanja. Intenzitet i učestalost afti se također smanjila. Poslije skoro dva mjeseca nisu se više pojavljivale.

Sada kada se osvrnem unatrag, činjenica koja mi je trebala biti pokazatelj o duhovnoj prirodi afti je što su se uglavnom javljale u danima punog ili mladog mjeseca.

Komentar urednika:

Iako je gospodin Marathe dnevno pojao 3 brojanice Imena Boga Datte od kada je započeo duhovnu praksu sa SSRF-om, to nije bilo dovoljno za rješavanje problema afti. Tek kada je dovoljno povećao količinu pojanja, afte su potpuno nestale.

CRO-datta-chant-2

CRO-datta-images-2